News Mehedinti

PERCHEZIŢII la CNADNR. Sunt vizaţi mai mulţi şefi din instituţie

PERCHEZIŢII la CNADNR. Sunt vizaţi mai mulţi şefi din instituţie

Data: 12-12-2014

Procurorii DNA efectuează, vineri dimineaţa, zeci de percheziţii la CNADNR şi la Direcţia de Drumuri şi Poduri, informează România TV. În această anchetă sunt vizaţi şi directori din cadrul CNADNR.
Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2008 - 2014.

Anchetatorii au informatii ca CNADNR a acordat contracte cu dedicatie, dar si supraevaluate, catre persoane apropiate directorilor din instituţie, pe criterii politice sau pe prietenii. În urma percheziţiilor vor fi ridicate documente de la Companie, dar si de la Directiile Regionale de drumuri si poduri.

"În cursul zilei de 12 decembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 30 locații situate în mun. București și județele: Ilfov, Suceava, Iași, Cluj, Dolj și Brașov din care 6 sunt instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată în comunicatul DNA.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Rtv.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus