News Mehedinti

Plănuiești o vacanță la mare? Iată 5 lucruri esențiale pe care TREBUIE să le iei cu tine la plajă!

Data: 2-7-2020

VacanÈ›a de vară este cea mai aÈ™teptată dintre toate, iar marea este de obicei destinaÈ›ia preferată de cele mai multe persoane în această perioadă. Ca să te bucuri din plin de zilele frumoase la plajă, este important să-È›i faci bagajul din timp È™i să nu uiÈ›i să iei cu tine câteva obiecte esenÈ›iale, de care vei avea nevoie.  

Iată care sunt cele mai utile 5 lucruri pe care trebuie să le iei cu tine la plajă:

  1. Ochelari de soare

Soarele poate fi necruțător cu pielea, dar È™i cu ochii tăi, aÈ™adar este esenÈ›ial să te protejezi de radiaÈ›iile solare în zilele călduroase de vară. AchiziÈ›ionează-È›i ochelari de calitate, de preferat cu lentile polarizate, deoarece acestea absorb complet razele UV, reduc intensitatea luminoasă È™i oferă protecÈ›ie împotriva reflexiilor orbitoare care se produc atunci când lumina se reflectă în apă È™i pe nisip. PoÈ›i alege modele haioase È™i colorate sau clasice È™i elegante, în funcÈ›ie de stilul È™i de personalitatea ta.

  1. Pălărie cu boruri largi

Nu trebuie să mergi la plajă fără să iei cu tine o pălărie floppy, cu boruri ample, care să-È›i protejeze ochii, faÈ›a, gâtul È™i chiar umerii. În zilele călduroase de vară, modelele în culori deschise, cum ar fi bej sau crem, sunt cele mai potrivite, deoarece nu atrag soarele la fel de tare precum nuanÈ›ele mai închise.

  1. Pareo

Pareo câÈ™tigă din ce în ce mai multă popularitate printre femei, deoarece este un articol vestimentar foarte versatil. El reuÈ™eÈ™te să satisfacă chiar È™i cele mai pretenÈ›ioase gusturi, putând fi transformat în rochie de plajă, fustă de diferite dimensiuni sau chiar bluză. Poate fi purtat prins în talie, răsucit în jurul gâtului sau în stil roman, pe un singur umăr. 

Modelele sunt foarte diversificate, astfel încât vei putea să alegi unul uni sau cu imprimeu, în culori deschise sau foarte îndrăzneÈ›e. Indiferent pe care-l preferi, ai grijă să se potrivească la costumul de baie È™i să fie realizat dintr-un material subÈ›ire È™i fluid.  

  1. Geantă supradimensionată de plajă

Ai grijă să iei cu tine la plajă o geantă suficient de mare încât să poÈ›i strecura în ea tot ce ai nevoie. Pe lângă apă, cremă cu factor de protecÈ›ie solară È™i celelalte obiecte pe care le puneai până acum în sacoșă, anul acesta este necesar să mai adaugi câteva lucruri esenÈ›iale. 

Datorită pandemiei de COVID-19, vei avea nevoie atât de gel dezinfectant pentru mâini, cât È™i de mască È™i mănuÈ™i de protecÈ›ie, aÈ™adar comandă-le din timp de la un magazin online specializat - consultă oferta aici È™i asigură-te că nu pleci la drum fără ele, astfel încât să te bucuri de un sejur plăcut, relaxant È™i fără griji.

  1. Bijuterii

Nu trebuie să renunÈ›i la bijuterii nici pe malul mării. Aceste accesorii îÈ›i vor completa È›inuta de plajă È™i te vor face să arăți impecabil pe nisipul fierbinte. Indiferent dacă optezi pentru modele fine sau pentru unele masive, important este să le asortezi la costumul de baie È™i să fie din materiale de calitate, care să nu se degradeze la contactul cu apa. 

De asemenea, trebuie să ai grijă să nu le pierzi când intri în mare, aÈ™adar asigură-te că inelele È™i brățările au mărimea potrivită, iar cerceii È™i colierele au încuietori rezistente.

AÈ™adar, adaugă pe lista ta aceste lucruri indispensabile È™i asigură-te că le pui din timp în bagaj. Bucură-te de zilele însorite, dar nu uita să te protejezi, dacă vrei să ai o vacanță plăcută È™i liniÈ™tită!

Sursa foto: Unsplash.com