News Mehedinti

Plănuiești o vacanță la mare? Iată 5 lucruri esențiale pe care TREBUIE să le iei cu tine la plajă!

Data: 2-7-2020

Vacanța de vară este cea mai așteptată dintre toate, iar marea este de obicei destinația preferată de cele mai multe persoane în această perioadă. Ca să te bucuri din plin de zilele frumoase la plajă, este important să-ți faci bagajul din timp și să nu uiți să iei cu tine câteva obiecte esențiale, de care vei avea nevoie.  

Iată care sunt cele mai utile 5 lucruri pe care trebuie să le iei cu tine la plajă:

  1. Ochelari de soare

Soarele poate fi necruțător cu pielea, dar și cu ochii tăi, așadar este esențial să te protejezi de radiațiile solare în zilele călduroase de vară. Achiziționează-ți ochelari de calitate, de preferat cu lentile polarizate, deoarece acestea absorb complet razele UV, reduc intensitatea luminoasă și oferă protecție împotriva reflexiilor orbitoare care se produc atunci când lumina se reflectă în apă și pe nisip. Poți alege modele haioase și colorate sau clasice și elegante, în funcție de stilul și de personalitatea ta.

  1. Pălărie cu boruri largi

Nu trebuie să mergi la plajă fără să iei cu tine o pălărie floppy, cu boruri ample, care să-ți protejeze ochii, fața, gâtul și chiar umerii. În zilele călduroase de vară, modelele în culori deschise, cum ar fi bej sau crem, sunt cele mai potrivite, deoarece nu atrag soarele la fel de tare precum nuanțele mai închise.

  1. Pareo

Pareo câștigă din ce în ce mai multă popularitate printre femei, deoarece este un articol vestimentar foarte versatil. El reușește să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi, putând fi transformat în rochie de plajă, fustă de diferite dimensiuni sau chiar bluză. Poate fi purtat prins în talie, răsucit în jurul gâtului sau în stil roman, pe un singur umăr. 

Modelele sunt foarte diversificate, astfel încât vei putea să alegi unul uni sau cu imprimeu, în culori deschise sau foarte îndrăznețe. Indiferent pe care-l preferi, ai grijă să se potrivească la costumul de baie și să fie realizat dintr-un material subțire și fluid.  

  1. Geantă supradimensionată de plajă

Ai grijă să iei cu tine la plajă o geantă suficient de mare încât să poți strecura în ea tot ce ai nevoie. Pe lângă apă, cremă cu factor de protecție solară și celelalte obiecte pe care le puneai până acum în sacoșă, anul acesta este necesar să mai adaugi câteva lucruri esențiale. 

Datorită pandemiei de COVID-19, vei avea nevoie atât de gel dezinfectant pentru mâini, cât și de mască și mănuși de protecție, așadar comandă-le din timp de la un magazin online specializat - consultă oferta aici și asigură-te că nu pleci la drum fără ele, astfel încât să te bucuri de un sejur plăcut, relaxant și fără griji.

  1. Bijuterii

Nu trebuie să renunți la bijuterii nici pe malul mării. Aceste accesorii îți vor completa ținuta de plajă și te vor face să arăți impecabil pe nisipul fierbinte. Indiferent dacă optezi pentru modele fine sau pentru unele masive, important este să le asortezi la costumul de baie și să fie din materiale de calitate, care să nu se degradeze la contactul cu apa. 

De asemenea, trebuie să ai grijă să nu le pierzi când intri în mare, așadar asigură-te că inelele și brățările au mărimea potrivită, iar cerceii și colierele au încuietori rezistente.

Așadar, adaugă pe lista ta aceste lucruri indispensabile și asigură-te că le pui din timp în bagaj. Bucură-te de zilele însorite, dar nu uita să te protejezi, dacă vrei să ai o vacanță plăcută și liniștită!

Sursa foto: Unsplash.com