News Mehedinti

Plănuiești să-ți iei un Iphone 14? Iată cum să-l accesorizezi pentru a avea o experiență plăcută!

Data: 19-9-2022

Ai de gând să-È›i iei È™i tu Iphone 14 în viitorul apropiat pentru a te bucura de cea mai nouă tehnologie în materie de telefoane pusă la dispoziÈ›ie de cei de la Apple? EÈ™ti mereu la curent cu toate noutățile È™i vrei să testezi tot ce apare pe piață È™i e calitativ când vine vorba de smartphone-uri? Vrei să-È›i impresionezi prietenii cu noua ta achiziÈ›ie? Ei bine, nu uita că atunci când îÈ›i cumperi un telefon, este necesar să-l È™i accesorizezi. Pentru a fi sigur că nu scapi nimic important din vedere, parcurge acest articol până la final È™i vezi care sunt principalele 3 lucruri pe care să iei alături de noul telefon!

Iată ce accesorii nu trebuie să-ți lipsească de la un telefon

1.Folie de protecție

Primul lucru pe care trebuie neapărat să-l adaugi noului telefon, astfel încât să ai o experiență plăcută È™i să nu întâmpini evenimente nefericite este folia de sticlă. Pentru că vor exista numeroase cazuri când fie din neatenÈ›ie, fie din grabă vei scăpa telefonul pe jos, probabil că îÈ›i vei dori să iei o măsură de protecÈ›ie în acest sens pentru a nu sta cu sufletul la gură atunci când îl ridici de jos. Dacă ai ghinion, riÈ™ti să spargi ecranul telefonului pentru care vei plăti destul de mult ca să-l repari, aÈ™adar fii precaut È™i ia-È›i o folie de protecÈ›ie pentru a sta fără griji!

2.Husă

În continuare, tot pentru a-È›i proteja telefonul pe spate, este necesar să ai È™i o husă de protecÈ›ie, pentru că nici în acest caz costurile nu vor fi unele mici dacă scapi telefonul pe jos È™i se sparge. De asemenea, husa de protecÈ›ie oferă telefonului un estetic deosebit, deci încă un motiv în plus să ai una. Întotdeauna este bine să fii precaut decât să-È›i pară rău mai târziu că nu ai făcut-o, aÈ™a că È›ine cont È™i de acest aspect. Dacă eÈ™ti dornic să ai o husă calitativă, care să atragă toate privirile È™i nu È™tii unde s-o găseÈ™ti, vezi husele de Iphone 14 afiÈ™ate pe site-ul celor de la Leraro.ro unde e imposibil să nu găseÈ™ti ceva pe placul tău!

3.Căști

Pentru a avea o experiență deosebită alături de noul telefon, este important să-i alături o pereche de căști performante, de preferat fără fir pentru a avea parte de lejeritate È™i mobilitate. Fie că eÈ™ti acasă, fie că eÈ™ti în public, cu siguranță simÈ›i nevoia să te deconectezi puÈ›in de la probleme È™i să evadezi, iar muzica este cea mai bună soluÈ›ie pentru a face asta. De asemenea, gândeÈ™te-te la situaÈ›iile în care vei vrea să eviÈ›i discuÈ›iile cu o anumită persoană de care numai căștile te pot salva, aÈ™adar, include-le pe lista ta de cumpărături!

În concluzie, atunci când îÈ›i iei un telefon nou trebuie să-l accesorizezi astfel încât să-i oferi protecÈ›ia necesară, dar È™i să ai parte de o experiență plăcută în timp ce-l utilizezi. Durează doar câteva minute să faci rost de toate lucrurile de pe listă, deci nu ai nicio scuză să nu o faci

Sursă foto: Pexels.com