News Mehedinti

PROGNOZA METEO: Ploi şi ninsori. Ce temperaturi vor fi joi şi vineri în ţară

PROGNOZA METEO: Ploi şi ninsori. Ce temperaturi vor fi joi şi vineri în ţară

Data: 13-2-2013

Joi, vremea va fi în general închisă. În sud şi sud-vest vor fi precipitaţii pe arii extinse, predominant sub formă de ploaie, în zona de munte mai ales ninsori, iar în restul teritoriului doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau fulguieli.

Vântul va avea intensificări, mai ales în cursul zilei, la munte, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei, iar în primele ore şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade, iar cele minime între -6 şi 3 grade. În zonele joase se va semnala ceaţă.

Mediafax.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus