News Mehedinti

Scapi des telefonul din mână? Află cum să îl protejezi eficient!

Scapi des telefonul din mână? Află cum să îl protejezi eficient!

Data: 11-12-2019

De câte ori nu ți-ai scos în grabă telefonul din buzunar sau din geantă și ți-a sărit, pur și simplu, din mână? Poate că ai avut noroc și ți-a căzut pe covor sau poate că a aterizat direct pe gresie sau pe asfalt și ecranul i s-a crăpat parțial sau complet. Ca să fii mai liniștit în caz de accidente, ia în calcul o husă!

Husa de telefon, bună pentru neîndemânatici și secretoși

Îți scapi mobilul din mână de 3 ori pe zi și nu vrei să te numeri printre cei care umblă cu ecranul telefonului spart? Ori, deși ești îndemânatic de felul tău, vrei să fii asigurat în caz de neatenție? Sau preferi ca, atunci când tastezi un mesaj în autobuz sau deschizi un document personal, să nu se uite și vecinul de scaun la ce scrii sau citești tu? Din fericire, există huse dintr-o singură bucată, care se aplică pe spatele telefonului ca un capac, dar și huse sub formă de carte, care să-l îmbrace complet, fabricate din materiale diverse, monocrome sau cu diferite modele, pentru a mulțumi orice utilizator.

Indiferent ce husă alegi, dacă vrei să se potrivească perfect și să-și dovedească utilitatea pentru scopul în care ai achiziționat-o, este crucial să ții cont de compatibilitatea cu telefonul. 

Poți găsi ușor, de exemplu, o husă pentru Huawei P Smart Z, fie că te interesează să își ferești telefonul de consecințele căderilor, fie că vrei să citești sau să scrii fără ca alții să îți privească ecranul. Dar e important să te asiguri că în descrierea celei pe care vrei să o achiziționezi găsești trecut numele exact al modelului de  smartphone. 

În funcție de motivul pentru care îți cumperi husa, poți să iei în considerare următoarele caracteristici:

Fie că alegi o husă cât mai simplă, care să completeze personalitatea telefonului tău, în timp ce îl ferește de lovituri, fie că vrei să-ți ascunzi mobilul cu totul într-o husă opacă, tip book cover, nu uita de compatibilitatea dintre cele două: husa pe care o cumperi trebuie să aibă aceeași denumire la descriere cu cel al modelului smartphone-ului tău.

Sursă foto: unsplash.com