News Mehedinti

Se poate juca la loto online?

Data: 17-7-2020

Pariurile pe loto devin din ce in ce mai populare si la noi in tara, iar aici nu ma refer la Loto 6/49 Romania, joc care parca in ultimii ani si-a pierdut din popularitate. Este vorba despre pariuri pe loterii internationale, care ofera participantilor mai multe sanse de castig, extrageri mai dese, precum si alte avantaje pe care le vei descoperi in continuare.

Daca in urma cu ceva timp puteai juca loto doar in agentiile de pariuri offline, in ziua de astazi ai la dispozitie pe internet zeci de loterii la care poti participa. Asadar, in cazul in care te intrebi daca se poate juca loto online raspunsul este evident da.

Trebuie insa sa iti spun din start ca Loto 6 din 49 Romania nu poate fi jucat pe internet in acest moment. Chiar daca la prima vedere vei spune ca acesta este un dezavantaj vei vedea ca loteriile disponibile online sunt mult mai profitabile decat jocul organizat de Loteria Romana. Odata ce vei juca la jocurile de loto populare te asigur ca vei uita de clasicul 6/49 de la noi din tara.

In cazul in care te intereseaza care este cel mai accesat joc de loto online atunci trebuie sa stii ca acesta este LotoPolonia. Aceasta loterie este disponibila in 3 variante de joc si anume Multi Polonia 20/80, Keno Polonia 20/70 si Polonia 6/49. Jucatorii acceseaza in numar mare loteria din Polonia datorita extragerilor care au loc la fiecare 4 minute, in cazul Polonia Keno, in timp ce la Polonia Multi 20 din 80 exista 2 extrageri in fiecare zi.

De asemenea, cotele oferite la castig sunt si ele extrem de bune, iar cu putin noroc poti castiga sume importante de bani, cu o investitie minima. De exemplu daca joci la Keno Polonia, probabil cel mai cautat joc de loto online vei primi cota 46 pentru numai 3 numere anticipate corect.

Evident ca pe langa Loto Polonia exista multe alte loterii internationale in oferta casinourilor online. Printre cele mai populare se numara Grecia Kino, Loto Franta, Loto Italia, dar vei putea participa chiar si la loteriile din USA, Germania, Spania si alte tari. Pe scurt oferta este una extrem de generoasa si iti poti incerca norocul la pariuri pe loto la orice loterie doresti.

Te intrebi care sunt avantajele loto pe internet si de ce iti recomand sa accesezi acest joc online? Iata principalele motive in lista de mai jos:

Extragerile au loc foarte des – ai la dispozitie loterii cu extrageri la cateva minute, precum Polonia Keno, Grecia Kino 20/80 sau Italia Keno, astfel ca beneficiezi de distractie continua. Nu trebuie sa astepti prea mult pentru a vedea daca ai castigat.

Tu alegi miza cu care vrei sa joci biletul – spre deosebire de Loto 6/49 Romania, acolo unde o varianta de joc are un pret fix, la orice joc de loto online tu specifici miza exacta cu care vrei sa joci un bilet. Astfel, poti paria pe loterii internationale chiar si cu numai 1 RON, ceea ce reprezinta un avantaj important.

Beneficiezi de cote foarte bune – chiar si cu un numar relativ redus de numere norocoase prinse vei inregistra castiguri frumoase. Ca sa-ti faci o idee, la Loto Polonia 6/49, pentru 4 numere prinse primesti cota 9500, spre deosebire de cota 61 oferita de Loteria Romana. Diferentele sunt enorm de mari, asa cum poti observa, iar la fel se intampla si in cazul oricarui alt joc de loto pe internet.

Joci oricand doresti de pe mobil – ai distractia la un click distanta in buzunarul tau, deoarece poti paria pe loteriile preferate direct de pe telefon, in cele mai bune conditii, oriunde te-ai afla.

Tinand cont de lucrurile prezentate anterior este usor de inteles de ce jocul de loto online atrage din ce in ce mai multi jucatori romani. Este distractiv, usor de accesat si in plus iti ofera sansa de a inregistra castiguri foarte bune.