News Mehedinti

Servicii de curatenie pentru birouri

Data: 27-4-2023

Dupa un an de munca la distanta si nenumarate apeluri Zoom, forta de munca asteapta cu nerabdare sa revina la viata de la birou: cafea de dimineata cu colegii, sesiuni creative de brainstorming -  poate chiar deplasarea zilnica. Potrivit unui sondaj realizat de o companie comerciala imobiliara,  74% dintre lucratori doresc sa se intoarca la birou cel putin cateva ore pe saptamana in viitor. A avea un loc de munca curat va poate linisti angajatii si le ofera incredere. Descoperiti  modul in care afacerea dumneavoastra se poate asigura ca fiecare angajat se simte confortabil in timp ce este solcitat sa se intoarca  inapoi la munca, primind asistenta de la o agentie de curatenie de birouri profesionista.

Alege O&B pentru afacerea ta, alege un nou concept in materie de curatenie pentru afacerea ta.

Construieste increderea angajatilor in spatiul lor de lucru.

Un sondaj recent realizat de Deloitte a constatat ca doua treimi dintre angajati sunt ingrijorati pentru sanatate si siguranta in timp ce se pregatesc sa se intoarca la birou. Serviciile de curatenie pe care le oferim includ curatarea regulate a echipamentelor si spatiilor comune , realizam impreuna un plan de curatenie bazat pe numarul de angajati, dimensiune a spatiului dumneavoastra si alti factori.

Alegand sa apelati la serviciile de curatenie oferite de O&B reduceti anxietatea intoarcerii la birou si va poate ajuta in a arata angajatilor ca sunteti dedicati bunastarii lor cat si automat succesului companiei.

Dati prioritate sanatatii angajatilor si imbunatatiti productivitatea. Potrivit Institutului de beneficii integrate, angajatii bolnavi costa angajatorii din SUA 575 miliarde de dolari in costuri de productivitate in fiecare an.

Pastrarea unui loc de munca sanatos poate fi si mai dificila in anumite perioase ale anului, cum ar fi sezonul rece si gripal. Un mediu de lucru murdar poate duce la cresterea riscului de imbolnavire - iar dezordinea si mizeria ingreuneaza angajatii dumneavoastra sa se concentreze si asupra locului de munca.

Fara o curatenie adecvata, biroul dumneavoastra incepe sa acumuleza murdarie si alti contaminanti care pot afecta sanatatea si bunastarea angajatilor. Cand angajati o firma de curatenie, aceasta ofera servicii detaliate si de calitate, care reduc pericolele potentiale din jurul biroului dumneavoastra. Externalizare a nevoilor dumneavoastra esentiale de curatenie va ajuta sa create un spatiu de lucru mai curat. Pregatiti-va pentru evenimente sociale si ocazii speciale. Odata cu redeschiderea birourilor, unele obiceiuri si rutine pot devein din nou norma, cum ar fi intalnirile cu clientii sau sarbatorile de ziua de nastere si de sarbatori. Treizeci si unu la suta dintre angajati spun ca incurajarea relatiilor cu colegii si clientii lor a fost mai usoara in birou, iar aceste evenimente reprezinta o parte majora a formarii acestor conexiuni. Impreuna cu toate nevoile dumneavoastra regulate de curatenie, O&B va poate oferii asistenta suplimentara pentru nevoile sezoniere si ocazii speciale. Un birou curat creeaza un mediu placut angajatilor, clientilor si altor vizitatori – si ofera tuturor oimpresie excelenta despre afacerea dumnavoastra.

Angajarea unei firme de curatenie va permite sa va concentrate acolo unde conteaza cel mai mult: pastrarea fericita a angajatilor si a clientilor.Obtineti asistenta de personalpentru toate nevoile dumneavoastra.De la intreprinderi mici pana la birouri mari, O&B va sta la dispozitie.

Numărul de caractere (inclusiv spații) pentru un text.: 3417