News Mehedinti

Sfaturi despre cum sa impodobesti un brad artificial de Craciun

Sfaturi despre cum sa impodobesti un brad artificial de Craciun

Data: 8-11-2019

Cauti sfaturi despre impodobirea bradului de Craciun? Iata ideile noastre:

- Alege o tema
Poate ca nu te-ai gandit pana acum la acest lucru, dar alegerea unei teme poate face o diferenta enorma pentru o casa aranjata cu bun gust de sarbatori.
Ar trebui sa alegi o tema inainte sa incepi sa decorezi bradul. Daca vrei sa folosesti mai multe decoratiuni de Craciun, le poti lega cu niste panglici frumoase si le poti chiar insirui.
- Decoreaza cu ghirlande
Panglicile si ghirlandele dau volum si bogatie bradului de Craciun. Daca decizi sa folosesti ghirlande, sfatul nostru este sa le asezi in brad inaintea celorlalte ornamente. Vei observa ca la final bradul va arata mai bine. In plus, impodobirea si despodobirea va fi mai simpla. Imagineaza-ti ca dupa sarbatori nu vei sti ce sa iei mai usor din brad, fara sa provoci un haos sau sa le deteriorezi.
Prin urmare, pentru o manevrare mai atenta a ornamentelor, aseaza prima data ghirlandele in brad. Poti crea un efect in cascada prin asezarea ghirlandelor de sus in jos sau prin prinderea cu elemente de agatat.
- Adauga decoratiuni de Craciun supradimensionate
Hei, impodobesti bradul de Craciun. Asta inseamna ca te poti juca cu multe idei si multe dimensiuni de ornamente.
Alege cateva decoratiuni mai mari pentru a crea un aspect dramatic. Multi stilisti si experti in decoratiuni interioare iti vor recomanda sa optezi pentru ornamente supradimensionate pentru a crea o imagine cu adevarat festiva a bradului de Craciun.
- Adauga alte decoratiuni de Craciun
In aceasta etapa poti adauga mai multe decoratiuni. Pot fi seturi de ornamente sau decoratiuni pe care le-ai mostenit de la bunici (tip vintage) sau piese pe care le-ai creat impreuna cu cei mici la un atelier de bricolaj. Plaseaza cateva ornamente in partea din spate a bradului pentru a umple spatiile libere si pentru a crea aspectul de volum, de bogatie. Pentru mai multa culoare si stralucire, poti adauga zapada artificiala pe varfurile bradului.
- Baza bradului de Craciun
Nu uita de baza bradului. Ascunde-i baza si creaza un loc potrivit pentru asezarea cadourilor. Pentru un aspect desavarsit, poti adauga la baza bradului cadouri voluminoase, impachetate frumos in hartie colorata si decorate cu ghirlande.
Asigura-te ca bradul artificial arata impecabil de sus pana jos. Pentru a finaliza decoratiunea, adauga o stea in varf sau un ornament de varf. Exista multe optiuni din care poti alege: o stea , un inger gratios sau propria decoratiune creata manual.