News Mehedinti

Simte-te confortabil atunci când călătoreÈ™ti. Cum alegi hainele potrivite

Data: 8-11-2021

Dacă îÈ›i place să călătoreÈ™ti înseamnă că îÈ›i place să vizitezi, să explorezi, să mergi mult pe jos, să ai activități diverse. Pentru asta însă, cu toÈ›ii È™tim că e nevoie de haine cât mai confortabile care să nu ne provoace niciun fel de probleme sau incomodități prin material, cusături sau È›esături. Pe de altă parte vrei să arăți È™i stylish pentru pozele perfecte. Ei bine, să È™tii că există o mulÈ›ime de soluÈ›ii prin care poÈ›i arăta chic în cel mai confortabil mod posibil.

Vezi mai jos câteva dintre È›inutele pe care È›i le poÈ›i însuÈ™i astfel încât în călătoriile viitoare să arăți È™i să te simÈ›i bine

1. Optează pentru haine sport

Hainele sport au luat cu asalt stilul streetwear în ultimul timp È™i totodată sunt alegerea ideală a celor care călătoresc mult. AÈ™a că, ideea conform căreia îmbrăcămintea sport este utilizată doar la sală, este deja învechită. Aceasta se simte confortabil, arată stylish È™i poÈ›i construi outfituri cu adevărat reuÈ™ite atât pentru aeroport cât È™i pentru zilele petrecute în destinaÈ›ia de vacanță.  Pe deasupra, ocupă destul de puÈ›in loc în bagaj. Vezi aici câteva trucuri care te vor ajuta să-È›i împachetezi lucrurile astfel încât să poÈ›i lua cu tine cât mai multe.

2. Pune în bagaj pantofi comozi

Când mergi într-o călătorie e important să adaugi modele de încălțăminte versatilă în bagaj. Dacă È›i-ai propus să vizitezi multe obiective turistice atunci cu siguranță vei avea nevoie de o pereche de sneakersi, care nu-È›i vor permite să oboseÈ™ti prea repede. Pentru aeroport È™i zborul propriu-zis poÈ›i opta pentru acelaÈ™i tip de încălțăminte. Totodată, alege È™i o pereche de balerini pentru o È›inută casual, pe care o vei purta când vei lua masa la restaurant. Optează pentru un material din piele naturală, deoarece este flexibil È™i comod. Pe Epielenaturala.ro găseÈ™ti o varietate de modele care să se potrivească cu È›inutele tale - click aici pentru balerini din piele naturala. În plus, comparativ cu alte tipuri de încălțări, balerinii vor ocupa puÈ›in loc în bagaj.

3. Ia cu tine un cardigan sau pulover lung

Zborurile de câteva ore pot implica È™i escale, întârzieri È™i implicit timp îndelungat de aÈ™teptat. AÈ™a că un cardigan sau un pulover îÈ›i va oferi căldura de care ai nevoie, atunci când temperaturile scad. Pe deasupra e posibil să ai nevoie de acestea în destinaÈ›ia spre care te îndrepÈ›i. AÈ™a că, din moment ce È›i-e cald te vei simÈ›i È™i confortabil.

4. Îmbracă-te cu un palton/ trench la aeroport

Cu o haină de genul acesta, destul de lungă vei fi sigură că vei adopta un look modern È™i stylish. Însă nu acest lucru e cel mai important neapărat. Alegând doar anumite tipuri de È›esături cum ar fi bumbacul, poliesterul sau lâna vei avea parte È™i de un grad ridicat de confort. Completezi cu o pereche de sneakersi, poate o È™apcă, îmbrăcămintea sport pe dedesubt È™i eÈ™ti pregătită. 

În concluzie atunci când călătoreÈ™ti alege hainele în cel mai raÈ›ional mod. Nu vei vrea să ai parte de disconfort din cauza celor prea strâmte, a È›esăturii care nu lasă pielea să respire, care te supraîncălzeÈ™te sau a încălțămintei care îÈ›i provoacă dureri. Pentru a te bucura la maxim de această nouă experiență acordă atenÈ›ie atât hainelor pe care le vei purta la aeroport cât È™i celor pe care le pui în bagaj. 

Sursa foto: pexels.com