News Mehedinti

Știai că poți atrage toate privirile cu ajutorul încălțămintei potrivite?  Iată câteva SECRETE ce te vor ajuta!

Știai că poți atrage toate privirile cu ajutorul încălțămintei potrivite? Iată câteva SECRETE ce te vor ajuta!

Data: 18-6-2019

Odată cu venirea verii, garderoba noastră are nevoie de o schimbare. O atenție deosebită trebuie acordată încălțămintei, deoarece ea trebuie adaptată în funcție de nevoile noastre, de ținută, stil și confort. din cauza sezonului cald picioarele noastre au de suferit: apar umflături, simțim picioarele din ce în ce mai grele, ba chiar apare oboseala foarte repede.Tocmai de aceea, indiferent de nevoile tale, trebuie să alegi cu grijă încălțămintea pentru a reuși să atragi atenția dar să te simți și cât se poate de comodă.

Dacă ești pregătită să achiziționezi încălțăminte nouă de vară, cu care să ieși în evidență, iată mai jos 5 sfaturi de care trebuie să ții cont.

 

  1. Optează pentru încălțăminte din piele naturală. Deoarece a revenit în trend  Pielea naturală are foarte multe avantaje atunci când este folosită la confecționarea încălțămintei.
  1. Pantofii cu talpa joasă sunt un must-have al verii. Balerinii, sandalele și espadrilele sunt esențiale atunci când vrei să îți completezi look-ul în funcție de stilul ales, și pe lângă asta aceste tipuri de încălțăminte sunt comode, ușoare, se găsesc în toate gamele de culori și modele și sunt ușor de asortat. Spre exemplu balerinii de la PALOMA SHOP pot adopta atât stilul casual cât și stilul elegant deoarece sunt potriviți și la o pereche de blugi sau pantaloni scurți, la o rochiță de vară, dar și la una elegantă, de seară. Poți să te inspiri de aici pentru o ținută de vară potrivită.  1. Poartă culori calde. Este evident că pentru a ieși din anonimat e nevoie de puțin curaj de a purta culori stridente și vii, însă, anul acesta culorile în vogă sunt roz pudrat, burgundy și lila. Aceste culori sunt ușor de asortat la orice ținută și se poate găsi o gamă variată de modele pentru fiecare culoare în parte.

 

  1. Alege tocul gros la orice tip de pantofi sau sandale. Este cunoscut faptul că tocul gros oferă mai multă susținere și stabilitate piciorului, drept urmare încălțămintea cu toc gros se poate purta pentru o perioadă mai lungă de timp fără a-ți obosi picioarele. De asemenea purtarea pantofilor cu toc gros nu afectează atât de mult coloana vertebrală, tocmai de aceea sunt mult mai indicați decât pantofii stiletto, spre exemplu.

  1. Asortează-ți încălțămintea cu cea a partenerului. Cu siguranță vei atrage toate privirile în clipa în care te prezinți la un eveniment purtând încălțăminte asemănătoare cu cea a partenerului tău. Asortând culoarea vei ieși în evidență fără prea mult efort și cu această ocazie inspiri faptul că relația voastră este una strânsă.


Așadar, indiferent dacă porți balerini, sandale, pantofi cu toc sau espadrile, cu toc mic sau mare, gros sau subțire, din piele naturală sau ecologică este important să inspiri încredere în tine și să porți încălțămintea în stilul tău personal. Vara asta impresionează prin eleganță și stil fără prea mult efort și atrage toate privirile din jurul tău doar cu ajutorul încălțămintei potrivite!

Sursă foto: pixabay.com