News Mehedinti

Te-ai plictisit de stat în casă? Lucruri inedite pe care trebuie să le încerci dacă ești din Mehedinți

Data: 12-1-2021

Frigul este la el acasă, iarna își face de cap și pe lângă vremea mohorâtă, restricțiile impuse de pandemia de coronavirus și grija față de sănătate fac ca timpul petrecut în case să fie din ce în ce mai lung.

Dacă te-ai plictisit și nu mai știi ce puteți face în propria locuință, din cauza fricii față de virusul care a speriat toată țara, inclusiv județul Mehedinți, iată câteva idei de lucruri pe care trebuie să le încerci pentru a te bucura din plin de această perioadă mai liniștită, în căldura și confortul căminului dumneavoastră.

Lucruri inedite pe care trebuie să le încerci acasă 

În plus, în această perioadă, există numeroși profesori care sunt dispuși să ofere lecții online, astfel că vei fi protejat și te vei distra încercând să cânți primele note. Nu ai încă un instrument? Nimic mai simplu: magazinul de instrumente muzicale Mcmusic este tot ceea ce ai nevoie; 

Poți face aerobic, pilates, chiar și tenis de masă. Trebuie doar să îți iei echipamentul adecvat și să te înarmezi cu multă voință, pentru că orice început este dificil, mai ales unul ghidat de la distanță. Dar cu puțin efort, vei reuși și îți vei atinge obiectivele. De asemenea, activitatea fizică eliberează endorfine, ceea ce înseamnă că vei fi mai fericit și vei zâmbi mai des; 

Mai mult decât atât, poți adopta un cățel sau o pisicuță dintr-un adăpost și vei avea un prieten pe viață. Pe lângă faptul că vei face un bine, animăluțul va simți acest lucru și te va răsplăti cu multă dragoste! 


Deși e o perioadă mai dificilă, există numeroase lucruri pe care le poți face acasă, dacă îți lași imaginația liberă. Orice te face să zâmbești este benefic - muzica, filmele, cărțile, toate acestea pot transforma zilele mohorâte în unele de care îți vei aminti cu plăcere peste ani.

Sursa foto: Pexels.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus