News Mehedinti

Toamnă-iarnă 2014-2015: Ce culori sunt în vogă

Toamnă-iarnă 2014-2015: Ce culori sunt în vogă

Data: 26-9-2014

Culorile din colecţiile designerilor pentru toamnă-iarnă 2014-2015 sunt destul de diverse. Domină tonurile profunde şi mai întunecate, dar ele sunt în contradicţie cu unele nuanţe pastelate (roz şi piersică), precum şi culori strălucitoare (neon, verde deschis sau albastru cobalt). Desigur negrul tradiţional şi albul sunt din nou în tendinţe pentru zilele reci.

Iata care sunt culorile ce se poarta in sezonul de toamna-iarna 2014-2015:

Rosu

Culoarea rosie este eleganta, stilata, vizibila, dar intr-un mod foarte elegant. Pentru acest sezon, sunt la moda nuante de rosu sangria si stacojiu. Nuantele sunt mai restranse, astfel incat sa le puteti utiliza si in tinutele de birou. Rosul este ideal pentru persoanele care cauta sa atraga atentia, ele putand obtine contrastul perfect pentru zilele gri de iarna.

Albastru elegant

Albastru a devenit recent noul negru si a refuzat sa predea pozitiile de top in randul culorilor in tendinte ale modei. Pentru toamna-iarna 2014-2015, se observa cele doua nuante, care ies in evidenta mai puternic – tonurile luminoase de cobalt si albastru regal. Ele sunt perfecte pentru orice ocazie.

Coniac
Coniacul este din nou in voga, fiind o culoare moale si calda, care emana stil si se potriveste perfect in tema de toamna. Bejul si maroul inchis intra, de asemenea, in lista de culori la moda ale sezonului.

Aluminiu rece
Daca doriti sa scapati de negrul traditional, gri inchis, si cautati o culoare eleganta pentru garderoba de toamna-iarna, atunci ar trebui sa va indreptati atentia spre culoarea aluminiului (undeva intre gri deschis si argintiu).

Galben mustar

Cand am vorbit de culori care nu se potrivesc cu ideea traditionala de moda in toamna- iarna, nu trebuie sa uitam de culoarea galben, care va continua sa fie la moda in sezonul rece. Spre deosebire galben stralucitor, care a fost in voga in aceasta vara, in toamn-iarna, galbenul este prezent in mai multe culori, cum ar fi nuantele de mustar. Sfatulparintilor.ro