News Mehedinti

Top 3 încălțări clasice pentru bărbaÈ›i

Data: 2-2-2022

După cum È™tim femeilor le place să fie cele mai cochete È™i atente la articolele de îmbrăcăminte È™i încălțăminte, să aibă grijă cum combină cele două cu stilul propriu È™i adecvat tot odată È™i stilului de viață. Cu toate acestea, în anii recenÈ›ii È™i bărbațți au început să acorde din ce în ce mai multă atenÈ›ie modei È™i tendinÈ›elor È™i este clar că o pereche bună de încălțăminte face dintr-o simplă È›inută, un look complet.

Mai jos sunt prezentate perechile de încălțări cu care nu o să dai greÈ™ niciodată

1. Pantofii tip oxford

Clasici È™i timeles, acest gen de pantof este o alegere cu care nu poÈ›i da greÈ™ È™i care nu se demodează niciodată. Stilul acestora este clasic, perfect pentru un look de zi cu zi pentru birou alături de un costum simplu, dar în acelaÈ™i timp sunt un tip de pantofi foarte buni pentru o petrecere sau chiar o nuntă sau un botez. Modelul subtil oferă un aer serios È›inutei È™i în acelaÈ™i timp sunt o alegere comodă pentru orice ocazie în care vorbim despre o È›inută office, clasică sau chiar casual. Acest tip de pantof merge cel mai bine alături de un costum cambrat, de obicei vorbim despre o È›inută monocromă (alb È™i negru sunt cele mai întâlnite combinaÈ›ii, dar È™i cele mai sigure).

2. Ghetele 

Pentru anotimpurile mai reci sau pentru zilele mai ploioase, gheata este cea mai bună alegere.Ghetele moderne pentru bărbaÈ›i sunt din ce în ce mai la modă în ziua de azi. O gheată de culoare clasică maro, negru sau chiar viÈ™iniu poate să aducă ceva mai special unei È›inute basic/casual. Pentru un look care e puÈ›in mai casual, È™i care oferă un aspect mai aventurier, fresh, ghetele de la Massini.ro sunt o alegere foarte bună. De asemenea, în anii recenÈ›i acest model de încălțăminte pare că a devenit din ce în ce mai îndrăgit de sexul tare deoarece este un articol vestimentar care te face să te simÈ›i mai încrezător.

3. Încălțămintea sport

Când vorbim despre încălțămintea sport la bărbaÈ›i, aici sunt mai multe opÈ›iuni, de la branduri de top pentru antrenamentele sportive, la teneÈ™i È™i încălțări pentru look-urile casual. Pantofii sport sunt alegerile cele mai comode È™i accesibile făcute de către bărbaÈ›i. Sunt perfecÈ›i pentru È›inutele sport, dar È™i pentru È›inutele casual. Aici este È™i zona în care se poate experimenta cel mai mult cu modele È™i culori, cu forme È™i materiale È™i texturi, pentru că este o zonă mai safe, unde se poate face acest lucru.

În concluzie, alegerea unei perechi de încălțăminte porneÈ™te în primul rând acordând atenÈ›ie stilului personal, È™i apoi È›inând cont de detalii precum materialul, de aceea pielea naturală este alegerea cea mai bună.

Sursă foto- pixabay.com