News Mehedinti

Top 4 destinații de vacanță unde te poți distra cu prietenii

Top 4 destinații de vacanță unde te poți distra cu prietenii

Data: 1-7-2019

O vacanță cu prietenii trebuie bifată cel puțin o dată pe an. Și când e mai potrivit să faci acest lucru, dacă nu vara? Fie că ai probleme în dragoste sau la job, ori pur și simplu ești un pic deprimat, toate se rezolvă cu un concediu alături de oameni veseli, care să-ți ridice moralul. Iar dacă tu ești zâmbărețul din gașcă, atunci , cu siguranță, trebuie să te ocupi și de organizarea unei astfel de vacanțe. 

 

Concediile cu gașca reprezintă rețeta de succes pentru distracții de neuitat. Amintiri care leagă prietenii, peisaje care trezesc sentimente și , de ce nu, întâlnirea cu marea dragoste.

 

Iată câteva destinații potrivite pentru tineri cu chef de distracție și voie bună

 

Amsterdam, capitala Olandei este un oraș cosmopolit, deschis noutăților și plin de provocări. Vei putea să vizitezi obiective turistice cunoscute, precum Muzeul Van Gogh, dar, în același timp, nu trebuie să ratezi experiențe mai picante ale  acestui oraș lipsit de inhibiții. Controversatul Red Light District trebuie vizitat. Este un labirint de străduțe cu aproximativ 300 de vitrine, în care sunt expuse femei de toate vârstele. E binecunoscut faptul că în Olanda, prostituție este legală. Consumul de canabis în scop recreațional este, de asemenea, legal. Găsești și pe WWW.SEEDSMAFIA.RO semințe de canabis,  semințe feminizate sau autoflower. Ai grijă, însă, unde le folosești și în ce scop pentru a nu încălca legea.  În multe țări, consumul de canabis în scop medicinal este acceptat și chair recomandat. 

Amsterdam este, bineînțeles, un oraș care are “viață de noapte” Νu te gândi că nu o să ai unde petrece cu prietenii. Din contră, îți va fi greu să alegi!

 

Palma de Mallorca este o destinație preferată de tineri. Datorită petrecerilor care au loc aici, a plajelor frumoase, a barurilor  și restaurantelor pe care le găsești la tot pasul. Ce poate fi mai distractiv decât o petrecere la malul mării, cu prieteni, muzică și cocktailul preferat. Ah, și peisaje care te vor fascina. Un pol al distracției și a amintirilor de neuitat. Singurul dezavantaj este reprezentat de faptul că Mallorca nu este chiar o destinație ieftină, dar cu ceva economii puse deoparte din timp, iese o vacanță pe cinste. 

 

Tenerife este, de asemenea, o destinație dedicată petrecăreților. Cel puțin partea de sud a acestei insule. Distracția  începe seara, în baruri și, după miezul nopții, se mută în cluburi unde mixează dj celebri , iar atmosfera este de neratat. Insula este vizitată anual de peste 2 milioane de turiști, mulți dintre aceștia tineri, în căutare de aventură și noi expeiențe. Cele mai multe localuri le vei găsi în Costa Adeje, Los Cristianos și Playa de las Americas. 

 

Ayia Napa- Cipru este dedicată tuturor celor care iubesc sorele, plajele cu nisip fin, liniștea, curățenia, dar și petrecerile. Mai pe scurt, această stațiune este ca o pizza cu de toate. Ziua te poți aventura pe mare unde poți experimenta scufundări , bungee jumping sau ski nautic, iar noaptea poți să te distrezi în cluburile de la malul mării. Ayia Napa are peisaje superbe, iar viața de noapte colorează acest fost sat pescăresc. Cei care au fost aici spun că atmosfera este mai “tare” decât în Ibiza, iar prețurile mai decente. În cluburile de aici vei da peste mulți englezi, olandezi și nepți, iar distracția se termină în zori. 

 

Asadar, în caz că ai de gând să mergi cu prietenii într-o vacanță, ține cont de sfaturile de mai sus. Și, în funcție de preferințe și buget, faceți rezervarile din timp.