News Mehedinti

TREI greșeli pe care să NU le faci, dacă vrei să strălucești la o petrecere

Data: 22-12-2022

O petrecere reprezintă un prilej în care să îți arăți atuurile și să îți pui în valoare nu doar silueta, ci și personalitatea. Evident, indiferent de petrecerea la care vei merge, ai ocazia să pui accent pe anumite elemente care să te scoată de sub anonimat, dacă îți dorești acest lucru. Există câteva greșeli pe care nu ar trebui să le faci, dacă vrei să strălucești și să te simți de parcă ai călca pe un podium, în ținuta vestimentară pe care o vei purta. În acest sens, vei descoperi mai jos câteva aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare, dacă nu vrei să dai greș, atunci când îți construiești un look de petrecere.

Iată ce ar trebui să faci, dacă vrei să sclipești la un eveniment privat:

Atunci când mergi la o petrecere este esențial ca hainele pe care le porți să fie comode și să simți că se mulează pe personalitatea ta. Fie că alegi o rochiță cu paiete, fie că alegi una clasică, la fel de elegantă, look-ul tău va fi strălucitor. Evident, nu uita faptul că pantofii cu toc și poșeta reprezintă alte două elemente care nu ar trebui să îți lipsească sub nicio formă din ținută, pentru a avea un tablou stilistic de milioane!

Sursa foto: Pexels.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus