News Mehedinti

Urmează să parcurgi un drum lung? Trebuie să te asiguri că ai accesoriile auto esențiale!

Data: 17-3-2022

Fie că urmează să parcurgi un drum necesar sau unul cu scop recreativ, când ieși din localitate, trebuie să fii echipat corespunzător. În acest fel, te poți bucura de o călătorie liniștită și confortabilă în care siguranța primează, iar pentru a te asigura că nu uiți nimic, iată lista accesoriilor esențiale!

Accesoriile care îți asigură siguranța și confortul de care ai nevoie când ieși din localitate

- Sistemul de navigație    

Un sistem de navigație este esențial când urmează să parcurgi un traseu lung cu care nu ești familiarizat. Dacă nu dispui de un GPS clasic, telefonul cu navigație integrată, alături de un suport de telefon, va înlocui cu brio GPS-ul standard. Pe kasemobile.ro găsești o varietate de suporturi pentru telefoane adaptate tuturor nevoilor, iar suportul auto este conceput pentru a oferi siguranță în trafic, venind cu toate specificațiile unui dispozitiv performant și durabil.- Compresorul auto

Ca anvelopele să fie într-o stare perfectă și să nu te trezești cu surprize la mijlocul drumului, un compresor auto este esențial când urmează să parcurgi un drum lung. Compresorul te va ajuta să menții anvelopele bine umflate și presiunea la un nivel optim. 

- Husa pentru scaun cu încălzire

O astfel de husă este extrem de necesară în sezonul rece, dacă mașina nu vine cu un sistem de încălzire al scaunelor. O husă cu un sistem de siguranță și reglaje facile îți va oferi o temperatură optimă și confortul de care ai nevoie când vremea pare capricioasă. 

- Husa impermeabilă

Tot în sezonul rece, o husă impermeabilă este un accesoriu esențial care îți protejează parbrizul și îți salvează timpul. Este ușor de folosit și cu ajutorul ei nu va mai trebui să pierzi timp înlăturând zăpadă sau gheața înainte de un nou drum. O prelată impermeabilă este extrem de utilă când vremea pare imprevizibilă, este ușor de depozitat și destul de convenabilă. 

- Lanțurile auto

Dacă urmează să călătorești în zonele montane și temperaturile se mențin scăzute, ar trebui să ai în portbagaj o pereche de lanțuri auto pentru a face față drumurilor acoperite de gheață sau zăpadă. 

- Suporturile auto pentru bagaje

Dacă ți-ai pregătit multe bagaje, trebuie să optimizezi spațiul și să te echipezi cu un suport de cârlige pentru susținerea bagajelor. Aceste suporturi sunt ușor de folosit, practice, se fixează pe tetieră și te vor ajuta să te folosești mai bine de spațiul liber rămas, protejând totodată bagajele fragile. 

- Organizatorul auto

Un organizator auto este practic oricând, dacă îți place să menții spațiul organizat, mai ales când urmează să faci o călătorie mai lungă. Se pliază, ocupă puțin spațiu, este bine compartimentat și îți permite să ții la îndemână produsele de igienă și lucrurile esențiale. 

- Umidificatorul auto

Într-o mașină, umiditatea aerului nu poate fi menținută la cotele normale. Dacă pleci cu copiii, un umidificator auto va contracara efectele aerului uscat și îl va igieniza, oferindu-ți ție și celor dragi o călătorie confortabilă și un aer proaspăt. 

- Rezerva de combustibil

Dacă în oraș nu ai nevoie de o asemenea rezervă, când parcurgi un drum lung, este recomandată pregătirea unei rezerve de combustibil pentru a preîntâmpina situațiile neprevăzute. 

Trebuie să pui întotdeauna siguranța pe primul loc, iar înainte de a parcurge un drum lung, odihna este esențială. Dacă bifezi și accesoriile auto necesare, un astfel de traseu petrecut în compania celor dragi va fi o adevărată plăcere. 

Sursa foto: Unsplash


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus