News Mehedinti

Urmează să parcurgi un drum lung? Trebuie să te asiguri că ai accesoriile auto esențiale!

Data: 17-3-2022

Fie că urmează să parcurgi un drum necesar sau unul cu scop recreativ, când ieÈ™i din localitate, trebuie să fii echipat corespunzător. În acest fel, te poÈ›i bucura de o călătorie liniÈ™tită È™i confortabilă în care siguranÈ›a primează, iar pentru a te asigura că nu uiÈ›i nimic, iată lista accesoriilor esenÈ›iale!

Accesoriile care îÈ›i asigură siguranÈ›a È™i confortul de care ai nevoie când ieÈ™i din localitate

- Sistemul de navigaÈ›ie    

Un sistem de navigaÈ›ie este esenÈ›ial când urmează să parcurgi un traseu lung cu care nu eÈ™ti familiarizat. Dacă nu dispui de un GPS clasic, telefonul cu navigaÈ›ie integrată, alături de un suport de telefon, va înlocui cu brio GPS-ul standard. Pe kasemobile.ro găseÈ™ti o varietate de suporturi pentru telefoane adaptate tuturor nevoilor, iar suportul auto este conceput pentru a oferi siguranță în trafic, venind cu toate specificaÈ›iile unui dispozitiv performant È™i durabil.- Compresorul auto

Ca anvelopele să fie într-o stare perfectă È™i să nu te trezeÈ™ti cu surprize la mijlocul drumului, un compresor auto este esenÈ›ial când urmează să parcurgi un drum lung. Compresorul te va ajuta să menÈ›ii anvelopele bine umflate È™i presiunea la un nivel optim. 

- Husa pentru scaun cu încălzire

O astfel de husă este extrem de necesară în sezonul rece, dacă maÈ™ina nu vine cu un sistem de încălzire al scaunelor. O husă cu un sistem de siguranță È™i reglaje facile îÈ›i va oferi o temperatură optimă È™i confortul de care ai nevoie când vremea pare capricioasă. 

- Husa impermeabilă

Tot în sezonul rece, o husă impermeabilă este un accesoriu esenÈ›ial care îÈ›i protejează parbrizul È™i îÈ›i salvează timpul. Este uÈ™or de folosit È™i cu ajutorul ei nu va mai trebui să pierzi timp înlăturând zăpadă sau gheaÈ›a înainte de un nou drum. O prelată impermeabilă este extrem de utilă când vremea pare imprevizibilă, este uÈ™or de depozitat È™i destul de convenabilă. 

- Lanțurile auto

Dacă urmează să călătoreÈ™ti în zonele montane È™i temperaturile se menÈ›in scăzute, ar trebui să ai în portbagaj o pereche de lanÈ›uri auto pentru a face față drumurilor acoperite de gheață sau zăpadă. 

- Suporturile auto pentru bagaje

Dacă È›i-ai pregătit multe bagaje, trebuie să optimizezi spaÈ›iul È™i să te echipezi cu un suport de cârlige pentru susÈ›inerea bagajelor. Aceste suporturi sunt uÈ™or de folosit, practice, se fixează pe tetieră È™i te vor ajuta să te foloseÈ™ti mai bine de spaÈ›iul liber rămas, protejând totodată bagajele fragile. 

- Organizatorul auto

Un organizator auto este practic oricând, dacă îÈ›i place să menÈ›ii spaÈ›iul organizat, mai ales când urmează să faci o călătorie mai lungă. Se pliază, ocupă puÈ›in spaÈ›iu, este bine compartimentat È™i îÈ›i permite să È›ii la îndemână produsele de igienă È™i lucrurile esenÈ›iale. 

- Umidificatorul auto

Într-o maÈ™ină, umiditatea aerului nu poate fi menÈ›inută la cotele normale. Dacă pleci cu copiii, un umidificator auto va contracara efectele aerului uscat È™i îl va igieniza, oferindu-È›i È›ie È™i celor dragi o călătorie confortabilă È™i un aer proaspăt. 

- Rezerva de combustibil

Dacă în oraÈ™ nu ai nevoie de o asemenea rezervă, când parcurgi un drum lung, este recomandată pregătirea unei rezerve de combustibil pentru a preîntâmpina situaÈ›iile neprevăzute. 

Trebuie să pui întotdeauna siguranÈ›a pe primul loc, iar înainte de a parcurge un drum lung, odihna este esenÈ›ială. Dacă bifezi È™i accesoriile auto necesare, un astfel de traseu petrecut în compania celor dragi va fi o adevărată plăcere. 

Sursa foto: Unsplash