News Mehedinti

Vaslui: Un bărbat de 44 de ani şi-a legat mama de mâini şi de picioare, i-a pus scotch la gură, după care a violat-o

Vaslui: Un bărbat de 44 de ani ÅŸi-a legat mama de mâini ÅŸi de picioare, i-a pus scotch la gură, după care a violat-o

Data: 22-10-2013

Un bărbat de 44 de ani a fost arestat preventiv, luni, pentru sechestrare, viol, incest ÅŸi furt, după ce ÅŸi-a legat mama de mâini ÅŸi de picioare, i-a pus o bucată de leucoplast la gură, iar apoi a violat-o. În plus, înainte de acest lucru, bărbatul i-a furat acesteia 900 de lei, scrie Mediafax.

Femeia de 65 de ani a fost violată de fiul său, în casa în care cei doi locuiau împreună. Mai întâi, ea a fost lovită cu pumnii ÅŸi imobilizată pentru a nu se putea apăra.
Cu o săptămână înainte de fapt comisă, bărbatul de 44 de ani i-a furat mamei sale suma de 900 de lei, iar apoi a dispărut de acasă timp de o săptămână, stând la niÅŸte rude. 
După câteva zile, acesta a revenit beat acasă, ÅŸi a intrat peste mama lui în camera unde dormea aceasta.

După ce a lovit-o cu pumnii, bărbatul a legat-o de mâini ÅŸi de picioare cu o bucată de material textil, i-a pus pe gură o bucată de leucoplast pentru a nu putea striga după ajutor, iar apoi a violat-o. MagistraÅ£ii Judecătoriei Bârlad au acceptat propunerea Parchetului ÅŸi au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaÅ£iile de lipsire de libertate în mod ilegal, viol, incest ÅŸi furt.B1tv.ro