News Mehedinti

Veselă biodegradabilă de unică folosință: o alegere ideală pentru evenimente

Data: 2-11-2022

Dacă intenÈ›ionezi să găzduieÈ™ti o petrecere în curând, probabil că deja te gândeÈ™ti la ce meniu să pregăteÈ™ti pentru invitaÈ›ii tăi È™i, implicit, la vesela pe care o vei folosi. Pentru o lungă perioadă de timp, tacâmurile clasice din sticlă sau porÈ›elan au jucat un rol important în îmbunătățirea decorării mesei, însă nu erau neapărat practice sau rezistente. Și acum să recunoaÈ™tem: cui îi place să spele munÈ›i de vase È™i pahare după un eveniment?

Dacă doreÈ™ti să îÈ›i schimbi stilul în timp ce te bucuri de beneficii importante, de ce să nu alegi veselă biodegradabilă de unică folosință? Farfuriile, tacâmurile, caserolel, bolurile È™i castroanele de unică folosință sunt cele la care apelează multe firme de catering în prezent. Având în vedere faptul că sunt biodegradabile, acestea sunt uÈ™or de reciclat, însă îÈ›i oferă È™i posibilitatea de a le refolosi după ce le speli, dacă vrei să faci economii.

Ce este vesela ecologică și biodegradabilă de unică folosință?

Acest tip de veselă se fabrică din mai multe tipuri de materiale, cum ar fi bambusul, lemnul, trestia de zahăr, amidonul de porumb, palmierul, PLA È™i multe altele. La fel ca vasele clasice, È™i în acest caz ai la dispoziÈ›ie o gamă largă de opÈ›iuni pentru a-È›i acoperi toate nevoile, dela tacâmuri, farfurii, pahare È™i boluri până la caserole È™i tăvi.

Se distinge de vesela de unică folosință din plastic prin faptul că este reutilizabilă. Acest lucru limitează producÈ›ia È™i risipa materiilor prime. În plus, în procesul de fabricaÈ›ie nu sunt folosite substanÈ›e chimice toxice pentru mediu. Și uite o curiozitate: vesela biodegradabilă are nevoie de doar câteva luni pentru a se dezintegra complet.

Care sunt avantajele veselei biodegradabile?

Vesela biodegradabilă are mai multe avantaje, fie că vorbim despre o nuntă, o zi de naÈ™tere, un seminar sau o petrecere a companiei. În primul rând, vesela ecologică este foarte rezistentă la apă È™i nici nu se deteriorează uÈ™or. În plus, aÈ™a cum È›i-am spus mai sus, există o gamă largă de produse ecologice pe care le poÈ›i utiliza în scopuri diferite.

Vesela biodegradabilă poluează extrem de puÈ›in în comparaÈ›ie cu cea din plastic pentru că este fabricată din materii prime naturale. De asemenea, este o alegere mai potrivită pentru contactul cu alimentele deoarece nu le contaminează, din procesul de fabricaÈ›ie lipsind substanÈ›ele toxice. În cele din urmă, este o soluÈ›ie destul de economică, deoarece dacă le comanzi în număr mare ai ocazia să beneficiezi de preÈ›uri mai reduse.

Cu toÈ›ii trebuie să realizăm că deÈ™eurile din plastic se ridică la tone în fiecare an în majoritatea țărilor lumii. Acum, dacă avem la dispoziÈ›ie alternative ecologice, care nu afectează mediul înconjurător, nu mai avem niciun motiv pentru a nu ne schimba obiceiul de a cumpăra plastic. AÈ™adar, dacă optezi pentru achiziÈ›ionarea de veselă biodegradabilă de unică folosință nu doar că vei face o investiÈ›ie (deoarece poate fi reutilizată), ci te vei bucura È™i de un design mult mai solid în comparaÈ›ie cu ceea ce oferă variantele din plastic. Și nu în ultimul rând, vei contribui semnificativ la limitarea impactului extrem de dăunător pe care plasticul îl are asupra mediului. Produse biodegradabile È™i prietenoase cu mediul găseÈ™ti pe neopack.ro.

Sursă foto: freepik.com