News Mehedinti

Veşti bune de la meteorologi. Ne aşteaptă o toamnă călduroasă. Vezi PROGNOZA METEO PE TREI LUNI

Veşti bune de la meteorologi. Ne aşteaptă o toamnă călduroasă. Vezi PROGNOZA METEO PE TREI LUNI

Data: 28-8-2013

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, miercuri, prognoza pentru lunile septembrie, octombrie şi noiembrie.
Meteorologii au anuntat ca în luna SEPTEMBRIEtemperaturile medii lunare se vor situa peste mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii. 

Cantitatile de precipitatii vor fi in general normale, exceptand regiunile vestice, centrale si nordice, unde local se pot inregistra valori peste mediile multianuale.

In luna OCTOMBRIEvalorile termice vor fi in general apropiate de normele climatologice, posibil mai ridicate in sudul, sud-estul ÅŸi vestul tarii.

Cantitatile lunare de precipitatii vor depasi, in general, mediile climatologice, exceptand sud-estul ÅŸi estul teritoriului, unde vor fi apropiate de normal.

In luna NOIEMBRIEtemperaturile aerului vor fi apropiate de mediile multianuale, iar in sud si sud-est sunt estimate valori peste cele normale.

In centrul si nord-estul tarii sunt posibile cantitati de precipitatii peste mediile climatologice, in timp ce in sud vor fi, in general, deficitare.
RTV.ro