News Mehedinti

VICTOR PONTA propune un nou Guvern: Premierul merge LUNI, 15 decembrie, în Parlament pentru votul de încredere

VICTOR PONTA propune un nou Guvern: Premierul merge LUNI, 15 decembrie, în Parlament pentru votul de încredere

Data: 8-12-2014

Premierul Victor Ponta a anunţat că, lunea viitoare, 15 decembrie, va propune Parlamentului noua structură a Guvernului, precizând că duminică vor avea loc Comitetul Exectutiv Naţional al PSD şi o şedinţă a grupurilor parlamentare, pentru finalizarea propunerilor pentru noul cabinet.

"Am discutat cu colegii din PSD şi i-am informat despre discuţiile cu partenerii de guvernare, UNPR, PC şi PLR, privind restructurarea guvernului, discuţiile vor fi finalizate zilele următoare, iar luni, pe 15, voi propune Parlamentului noua structură a Guvernului", a anunţat Victor Ponta, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

Ponta a precizat că, înainte de a merge în Paralment, va prezenta lista cu noii miniştri în şedinţa Comitetul Executiv Naţional al partidulului, dar şi grupurilor parlamentare, pentru a obţine un vot în acest sens. 

"Luni voi cere Paralmentului votul pentru noua structură a Guvernului", a adăugat Ponta. Rtv.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus