News Mehedinti

ÎNCEPÂND DE ASTÄ‚ZI A FOST RELUAT PROGRAMUL NORMAL DE ELIBERARE A CAZIERULUI JUDICIAR

Data: 19-5-2020

 Începând cu data de 19 mai a.c., vor fi reluateactivitățile de eliberare a certificatelor de cazier judiciar È™i a certificatelor de integritate comportamentală la ghiÈ™eele de cazier, organizate la nivelul judeÈ›ului MehedinÈ›i, după următorul program:

1. La sediul I.P.J. MehedinÈ›i -  Serviciul Cazier Judiciar, Statistică ÅŸi EvidenÅ£e Operative, Drobeta Turnu Severin, B-dul Carol I , nr. 75, la parterul din clădirea Serviciului Rutier :

          2. PoliÈ›ia municipiului OrÈ™ova, str. Portile de Fier, nr.20

         3.  PoliÈ›ia oraÈ™Baia de Aramă, str. Tudor Vladimirescu nr. 4;

         4.  PoliÈ›ia oraÈ™Strehaia, str. Decebal, nr. 1

         5.PoliÈ›ia oraÈ™Vînju Mare, str. Nicolae Bălcescu, nr. 15


      Pentru accesul publicului se vor avea în vedere măsurile dispuse prin  HOTÄ‚RÂREA GUVERNULUI  nr. 24 din 14.05.2020 privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naÈ›ional È™i a măsurilor de prevenire È™i control a infecÈ›iilor, în contextul situaÈ›iei epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2, respectiv:


      Începând cu data de 15.05.2020, în spaÈ›ii închise se instituie obligativitatea purtării măștii, astfel încât nasul È™i gura să fie acoperite.

       Pentru evitarea producerii aglomeraÈ›iei la ghiÈ™eu, recomandăm cetățenilor să se prezinte conform programului prezentat, cu CERERILE de eliberare a certificatelor de cazier judiciar sau integritate comportamentală, COMPLETATE ÎN PREALABIL,conform modelelor postate pe site-ul I.P.J. MehedinÈ›i – Documente eliberari acte- CAZIER JUDICIAR.