News Mehedinti

MESAJUL PRIMARULUI MARIUS SCRECIU CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE

Data: 8-3-2021

Astăzi este o zi deosebită, Ziua de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, o zi dedicată tuturor femeilor. Nu întâmplător ziua de 8 Martie, coincide cu prima lună a primăverii, luna renașterii la viață a naturii, a frumosului, a speranței.

Ca în fiecare an, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a ținut să continue tradiția de a le adresa un gând bun doamnelor și domnișoarelor din oraș, de această dată însă respectând în tocmai restricțiile impuse de pandemie.

,,Din cauza restricțiilor impuse de pandemia prin care trecem, anul acesta nu am putut să le felicit personal pe doamnele care lucrează în fabricile din orașul nostru, dar în același timp nu am putut întrerupe tradiția. De mai bine de 15 ani, cu aceleași emoții, le-am felicitat pe doamnele și domnișoarele din Drobeta Turnu Severin cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii.

Anul acesta am lăsat la recepția fabricilor buchetele de flori, astfel încât la plecare, fiecare doamnă să primească câte o floare. Soții, mame, surori, bunici, prietene sau fiice, vă mulțumim că faceți parte din viața noastră și vă asigur de toată recunoașterea și aprecierea mea. Fericirea să dăinuie permanent în sufletele și în viețile dumneavoastră. Sper ca anul viitor situația să revină normal și să le pot transmite personal femeilor din viața noastră un sincer și călduros La Mulți Ani! Vă doresc o primăvară frumoasă și multă sănătate!,, a transmis primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus