News Mehedinti

SE MODERNIZEAZÄ‚ CARTIERUL WALTER MÄ‚RÄ‚CINEANU DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Data: 18-5-2020

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, împreună cu preÈ™edintele Consiliului JudeÈ›ean, Aladin Georgescu, au mers astăzi să verifice stadiul investiÈ›iilor care se derulează pe strada Walter Mărăcineanu din municipiu. Se lucrează la introducerea reÈ›elei de gaze naturale È™i la implementarea sistemului de preluare a apelor pluviale, iar în aproximativ două luni se va finaliza inclusiv asfaltarea străzii principale.

,,Este un cartier în plină dezvoltare al Severinului, unde locuitorii aÈ™teptau de aproape 30 de ani să se gândească cineva È™i la ei È™i îmi doresc ca această zonă, ca È™i altele aflate în extindere, să ofere toate utilitățile celor care locuiesc È™i vor locui aici: alimentare cu apă È™i gaze naturale, sistem de canalizare, asfalt, reÈ›ea de curent electric,, a declarat primarul Marius Screciu.

Lucrările sunt în grafic, vremea bună È›ine cu constructorul, iar mobilizarea muncitorilor este exemplară. ,,Constat cu bucurie că primarul Marius Screciu a reuÈ™it să rezolve È™i problema care persistă de ani de zile pe strada Walter Mărăcineanu È™i anume preluarea apei pluviale. Municipalitatea a reuÈ™it să aloce banii necesari È™i a realizat inclusiv o reÈ›ea de eliminare a apei pluviale, investiÈ›ie absolut necesară pentru această zonă. Îl felicit pe domnul primar Marius Screciu pentru tot ceea ce face în Severin È™i îl asigur de tot sprijinul meu. Buna colaborare între Consiliul JudeÈ›ean MehedinÈ›i È™i Primaria Drobeta Turnu Severin va continua È™i în viitor pentru rezolvarea eficientă a tuturor problemelor din oraÈ™,, a declarat Aladin Georgescu, preÈ™edintele Consiliului JudeÈ›ean MehedinÈ›i.

Lucrări similare urmează a fi desfășurate și pe:

✅ Strada Stejarului
✅ Strada Cibinului
✅ Aleea Curcubelului
✅ Strada Mesteacănului
✅ Aleea Baladei
✅ Aleea Mioriței
✅ Aleea Liniștii
✅ Aleea Baladei 2