News Mehedinti

SE MODIFICÄ‚ DATA LA CARE PERSOANELE CU DIZABILITÄ‚ÈšI POT DEPUNE CERERILE DE DECONTARE A CARBURANTULUI

Data: 8-7-2021
Începând din luna iulie se modifică data maximă la care beneficiarii persoane cu dizabilități GRAV È™i ACCENTUAT din judeÈ›ul MehedinÈ›i pot depune cererile de decontare a carburantului necesar deplasării cu autoturismul.
 
Așadar, data de 25 a fiecărei luni, va fi data limită la care persoanele cu dizabilități vor putea depune la sediul Serviciului de Evidență și beneficii Sociale din Matei Vasilescu Nr.12A, Drobeta Turnu Severin, aceste cereri.
 
,,Îi rugăm pe beneficiari să se încadreze în acest interval È™i anume să depună cererile de decont în perioada 1-25 ale lunii È™i să fie atenÈ›i la valabilitatea bonurilor de combustibil care nu trebuie să depășească 60 de zile de la momentul alimentării.Și pentru încă există nelămuriri cu privire la suma decontată, facem din nou precizarea că la gradul GRAV, valoarea va fi de maxim 1.500 lei în limita a 24 de călătorii, iar la gradul ACCENTUAT, maxim 750 lei în limita a 12 călătorii. Calculul sumei se realizează în baza tarifelor pentru călătoria cu trenul Interregio, clasa a II-a.Măsura este necesară urmare a schimbării datei de depunere a necesarului în vederea decontării carburantului.,, au transmis reprezentanÈ›ii DGASPC MehedinÈ›i.