News Mehedinti

SE REABILITEAZĂ CLĂDIREA DETAȘAMENTULUI DE POMPIERI DIN SEVERIN PE FONDURI EUROPENE

Data: 9-3-2021

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi a organizat marți, 09 martie 2021, la Sala “Virgil Ogăşanu” a Palatului Culturii “Teodor Costescu”, un briefing de presă de lansare a proiectului Reabilitare termică și energetică clădire administrativă 48-94-01 Detașamentul de pompieri Drobeta Turnu Severin.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice și în sectorul locuințelor, Operațiunea B – CLĂDIRI PUBLICE. Valoarea totală a acestuia este de 5.311.690,34 lei, din care 3.489.453,81 lei valoare nerambursabilă din FEDR (Fondul European de Dezvoltare Regională).

Proiectul își propune reducerea consumului anual de energie primară, precum și scăderea cantității de gaze cu efect de seră prin măsuri de reabilitare termică, modernizarea instalațiilor aferente clădirii și utilizarea surselor de energie regenerabilă.pentru Clădirea administrativă 48-94-01 din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri DROBETA, amplasat în municipiul Drobeta Turnu Severin, strada Dumitru Gheaţă, nr. 16.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus