News Mehedinti

UN BÄ‚RBAT DIN SEVERIN A ÎNCERCAT SÄ‚ RACOLEZE O MINORÄ‚! ÎI TRIMITEA MESAJE CU CONOTAÈšIE SEXUALÄ‚ ȘI A I-A PROPUS SÄ‚ VINÄ‚ LA EL ACASÄ‚

Data: 23-11-2021

Seara trecută, PoliÈ›ia Municipiului Drobeta -Turnu Severin a fost sesizată de o femeie, de 46 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, la data de 21 noiembrie a.c., un tânăr, de 20 de ani, i-a trimis fiicei sale minore, prin intermediul unei reÈ›ele de socializare mai multe mesaje cu conotaÈ›ie sexuală explicită, propunându-i să se întâlnească la locuinÈ›a sa.

Cu ocazia audierii minorei, aceasta a continuat să primească mesaje, iar sub supravegherea poliÈ›iÈ™tilor din cadrul Biroului de InvestigaÈ›ii Criminale, a dat curs întâlnirii, tânărul fiind surprins în flagrant delict È™i condus la sediul unității de poliÈ›ie.

Față de tânăr a fost luată măsura reÈ›inerii, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate pentru săvărÈ™irea infracÈ›iunii de racolare a minorilor, în scopuri sexuale, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.