News Mehedinti

ACCIDENT CU PAGUBE MATERIALE ÎN SEVERIN

Data: 16-2-2021

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în municipiul Drobeta Turnu Severin la intersecția străzilor N. Cernăianu și Independenței.

Potrivit primelor informații furnizate de către reprezentanții IPJ Mehedinți, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Polițiștii serviciului rutier continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus