News Mehedinti

ACCIDENT ÎN SEVERIN! A FOST IMPLICATĂ O AUTOSPECIALĂ DE POLIȚIE!

Data: 4-3-2021

Un accident rutier a avut loc aseară între o autospecială de poliție și un autoturism, la intersecția Bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Independenței din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Autospeciala aparținând IPJ Mehedinți se afla în misiune, deplasându-se la o solicitare, având semnalele luminoase și acustice pornite, motiv pentru care nu a oprit la culoarea roșie a semaforului. Conducătorul celeilalte mașini nu a observat, însă, mașina poliției și nu a acordat prioritate.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nimeni nu a fost rănit. foto arhiva


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus