News Mehedinti

ACCIDENT PE DN 6 ORȘOVA-SEVERIN / O PERSOANĂ A DECEDAT

Data: 19-7-2021

Detașamentul de Pompieri Orșova intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe Drumul Național 6, zona viaductului Bahna.

În accident sunt implicate trei autovehicule, o autoutilitară și două autotrenuri. La sosirea pompierilor, șoferul autoutilitarei nu prezinta semne vitale, acesta fiind încarcerat. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, pe care au predat-o echipajelor SMURD și SAJ.

În prezent, echipajele medicale au început manevrele de resuscitare. Încă o persoană este rănită.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus