News Mehedinti

ALADIN GEORGESCU ȘI MARIUS SCRECIU AR URMA SĂ CÂȘTIGE CÂTE UN NOU MANDAT LA CJ MEHEDINȚI ȘI PRIMĂRIA SEVERIN

Data: 27-9-2020

Cele mai recente informații la cald, luate din secțiile de vot din municipiul Drobeta Turnu Severin și din județ arată că favoriți pentru un nou mandat sunt Marius Screciu la Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin și Aladin Georgescu la Consiliul Județean Mehediți.

Cu mai puțin de trei ore înainte de închiderea secțiilor de vot, rezultatele nu ar mai putea fi influențate. Bătălia se dă în continuare la Consiliul Local și la Consiliul Județean în privința numărului de consilieri pe care îi va avea fiecare partid.

Vom reveni cu detalii în ceea ce privește procentajul imediat după închiderea urnelor.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus