News Mehedinti

ALIN CHIRILĂ, CANDIDAT PSD MEHEDINȚI PENTRU ALEGERLE PARLAMENTARE: ,,NE PREOCUPĂ SĂNĂTATEA FIECĂRUI ROMÂN!,,

Data: 25-11-2020

Alin Chirilă, candidatul Parrtidului Social Democrat Mehedinți pentru Camera Deputaților, a declarat că unul dintre cele mai esențiale anjamente pe care PSD le are în viitorii patru ani este legat de domeniul sanitar.

,,PSD a redeschis spitale închise, a modernizat și dotat zeci de unități medicale din țară cu aparatură performantă, a asigurat medicilor și întregului personal din sistem cea mai mare creștere salarială din isotrie și va continua la fel în următoarea guvernare, pentru că fiecare #ROMÂN are dreptul să beneficieze de cele mai bune condiții când vine vorba de #SĂNĂTATE.

Pandemia COVID-19 poate fi stopată rapid și eficient dacă vom recurge la o TESTARE ÎN MASĂ.

Putem opri contaminarea prin anchete epidemiologice rapide și complete, prin testarea tuturor categoriilor de persoane expuse și oferindu-le medicilor sprijin eficient.

#PSD și-a propus ca fiecare comunitate să aibă un centru medical, cu cel puțin un cabinet de medicină de familie, farmacie și stomatologie. DA! TOȚI ROMÂNII VOR AVEA ACCES LA SĂNĂTATE! Acesta este angajamentul esențial al #Partidului_Social_Democrat în domeniul sanitar. Ne vom concentra pe #investiții și vom finanța #proiecte care să aducă rapid beneficii în toate unitățile medicale din țară, astfel încât calitatea serviciilor de la stat să fie comparabilă cu cea din privat.,, spune Alin Chirilă, candidat PSD la Camera Deputaților.

Material realizat de News Mehediți, la comanda PSD Mehedinți. CUI MANDATAR: 11200020


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus