News Mehedinti

#ALIN_CHIRILĂ, CANDIDAT PSD PENTRU CAMERA DEPUTAȚILOR: ,,PE 6 DECEMBRIE MEHEDINȚENII VOR VOTA PENTRU REVENIREA LA NORMALITATE! VOR VOTA #PSD!,,

Data: 30-11-2020
România trece printr-o perioadă foarte dificilă, iar guvernul PNL nu face absolut nimic pentru a veni în sprijinul românilor!
Dublarea alocațiilor este privită de liderii PNL ca o pomană electorală, când, de fapt, este o măsură care poate veni în sprijinul cetățenilor din țara noastră, care au atât de multă nevoie de ajutor.
Guvernul PNL a pustiit târgurile, iar din punct de vedere social, închiderea acestora este o catastrofă, este cea mai bună dovadă a incapacității și incompetenței Guvernului PNL care în loc să ia măsuri concrete și corecte pentru protejarea populației, pune lacătul pe viața oamenilor!
 
,,Îndreptăm această nedreptate după data de 6 decembrie! E mai riscant ca de alegeri să stăm acasă și cu Orban încă 4 ani, decât să ieșim la vot! Atmosfera este dezolantă în toate târgurile din Mehedinți: Pătulele, Vânju Mare, Cujmir! De la aproximativ o mie de oameni câți veneau în fiecare sfârșit de săptămână, acum abia că mai sunt 20-30 de persoane. Ceilalți s-au mutat în hipermarketuri să își facă cumpărăturile, iar comercianții au rămas cu marfa nevândută! Este rezultatul Guvernării PNL, lipsită de viziune în interesul românilor ci doar cu scopul de a sprijini dezvoltarea multinaționalelor în detrimentul producătorilor autohtoni. Vă îndemn ca pe 6 decembrie să ieșiți la vot, să vă protejați, dar să votați pentru viață, pentru revenirea la normalitate, pentru #siguranța_unui_trai_mai_bun!,, a declarat #ALIN_CHIRILĂ, candidatul PSD la Camera Deputaților.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus