News Mehedinti

APEL UMANITAR! VIAÈšA LUI DORU, UN TÂNÄ‚R DIN ȘIMIAN DIAGNOSTICAT CU TUMORÄ‚ PE CREIER, ARE UN PREÈš!

Data: 21-7-2021

Are 36 de ani, este din Șimian È™i a fost diagnosticat cu o boală cumplită, iar acum viaÈ›a lui are un preÈ›! Un preÈ› mare pentru că Doru are nevoie de un tratament extrem de costisitor. Familia, prietenii È™i cunoÈ™tinÈ›ele tânărului s-au mobilizat pentru a face un apel umanitar tuturor celor care ar avea posibilitatea să-l ajute să se vindece.

De un an de zile Doru Harcău se luptă cu un diagnostic greu de acceptat: cancer la creier. A trecut prin două intervenÈ›ii chirurgicale, însă costurile tratamentului È™i a spitalizării depășesc cu mult posibilitățile financiare ale familiei. În acest moment, tânărul este internat la o clinică din Germania È™i are nevoie de un tratament care îi poate oferi o nouă È™ansă la viață. Din păcate însă, familia face eforturi considerabile pentru a suporta medicamentaÈ›ia, iar pentru a continua lupta, Doru are nevoie de 70.000 de euro.

,,Este nedrept să plătim asemenea sume pentru sănătate. Doru nu a cerut niciodată nimic de la nimeni, iar acum cu greu acceptă un ajutor financiar. Din păcate tratamentul este foarte scump È™i ne vedem puÈ™i în situaÈ›ia să facem acest apel. Nu cerem sume mari, nu vrem să punem pe nimeni în dificultate financiară, însă È™tim că dacă există credință, speranÈ›a nu se pierde,, a transmis sora lui Doru.

 

Alegerile ne hotărăsc destinul, de multe ori ÅŸi pe al celor care ne sunt sau nu apropiaÅ£i, iar împreună putem schimba viaÅ£a cuiva, depinde de implicarea fiecăruia.

Orice ajutor este de mare folos! Cei care vor să sprijine familia tânărului Doru pot dona în conturile de mai jos:

 

RON: RO70BTRLRONCRT0406053201

EUR: RO20BTRLEURCRT0406053201

UK-Acc No: 01600028; S/C: 40-09-07

Iar cine dorește să ia legătura cu familia o poate face telefonic: 0738427023 (Rodica)