News Mehedinti

Bărbatul din DEVESEL care a rămas fără casă în urma unui incendiu, a fost ajutat de către pompierii mehedinÈ›eni cu alimente

Data: 27-4-2021

Pompierii militari din cadrul DetaÈ™amentului Drobeta Turnu Severin s-au reîntors în localitatea BatoÈ›i din comuna Devesel, locul unde, în urmă cu cinci zile, au intervenit pentru stingerea unui incendiu. MarcaÈ›i de neajunsurile unui bărbat, căruia focul i-a mistuit È™i puÈ›inul pe care îl mai avea, salvatorii au pus mână de la mână pentru a-l ajuta. ÎncărcaÈ›i cu alimente È™i bunuri de strictă necesitate, pompierii i-au trecut, din nou, pragul. Vizita neaÈ™teptată a salvatorilor, i-a adus bucurie bărbatului, care a înÈ›eles că încercările ne arată că nu suntem singuri È™i uitaÈ›i de Dumnezeu.

,,Bărbatul a învățat o lecÈ›ie importantă, că focul este un ajutor de nădejde atunci când este utilizat responsabil, însă poate deveni un duÈ™man de temut, atunci când e scăpat de sub control. Pentru a fi în siguranță, trebuie să respectăm regulile È™i măsurile de prevenire a incendiilor, astfel ne vom proteja viaÈ›a, bunurile dobândite È™i nu-i vom pune în pericol pe ceilalÈ›i.,, au transmis reprezentanÈ›ii ISU MehedinÈ›i.