News Mehedinti

BILANȚ COVID-19. RATA INCIDENȚEI ÎN MEHEDINȚI SE MENȚINE LA 0,6/MIA DE LOCUITORI

Data: 15-2-2021

Județul Timiș este singurul rămas în scenariul roșu din punct de vedere al  incidenței cumulate a infectărilor cu virsul SARS-CoV-2. Județul Maramureș este însă la foarte mică distanță de pragul de 3/mie, potrivit datelor transmise duminică de Grupul de Comunicare Strategică.

Incidența infectărilor în județul Timiș a crescut, în ultimele 24 de ore, de la 3.61/mie până la 3,69/mie. În județul Maramureș, indicele a crescut de la 2,92/mie până la 2,97/mie, foarte aproape de pragul de 3, de la care se intră în scenariul roșu. Județul Cluj este pe locul al treilea în privința incidenței cumulate, cu o valoare de 2,36/mie.

Și în București, incidența infectărilor a crescut față de raportarea precedentă, de la 1,96/mie la 2,06.

În zona limitrofă a județului Ilfov indicele este de 2,11/mie, iar în județul Alba incidența este de 2,08/mie.

La polul opus, județe precum Argeș, Mehedinți, Brăila, Buzău sau Harghita au rate ale incidenței care nu trec de 0,6/mie. realitatea.net

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus