News Mehedinti

CAZ HALUCINANT ÎN MEHEDINÈšI: Femeie, reclamată că ar fi plătit pentru asasinarea soÈ›ului

Data: 9-3-2021

Caz mai puÈ›in obiÈ™nuit la MehedinÈ›i. O femeie a fost reclamată că ar fi plătit un bărbat ca să-i ucidă soÈ›ul. Numai că, după ce ar fi primit banii,  cel angajat să ucidă, s-ar fi dus la poliÈ›ie È™i ar fi  mărturisit tot.

Uluitoarea poveste a ajuns într-adevăr pe masa anchetatorilor însă cele sesizate nu s-au adeverit. În urma verificărilor noastre oficiale s-a stabilit că persoanele implicate în acest caz au fost audiate la foc automat de către poliÈ›ie È™i procurorii de la Parchetul JudeÈ›ean MehedinÈ›i însă gravele acuzaÈ›ii nu se confirmă, rămânând doar o acuzaÈ›ie de ameninÈ›are în curs de cercetare.

,,A fost o sesizare la poliÈ›ie în acest sens, în jurul orei 1.00. În urma cercetărilor de către poliÈ›ie È™i procurorul de la Parchetul JudeÈ›ean MehedinÈ›i fapta nu se confirmă. Se vor face audieri doar sub aspectul săvârÈ™irii infracÈ›iunii de ameninÈ›are”, ne-a declarat, marÈ›i, purtătorul de cuvânt al IPJ MehedinÈ›i, inspectorul principal de poliÈ›ie Andreea Rădoi, citată de jurnalulolteniei.ro.