News Mehedinti

CAZ HALUCINANT ÎN MEHEDINȚI: Femeie, reclamată că ar fi plătit pentru asasinarea soțului

Data: 9-3-2021

Caz mai puțin obișnuit la Mehedinți. O femeie a fost reclamată că ar fi plătit un bărbat ca să-i ucidă soțul. Numai că, după ce ar fi primit banii,  cel angajat să ucidă, s-ar fi dus la poliție și ar fi  mărturisit tot.

Uluitoarea poveste a ajuns într-adevăr pe masa anchetatorilor însă cele sesizate nu s-au adeverit. În urma verificărilor noastre oficiale s-a stabilit că persoanele implicate în acest caz au fost audiate la foc automat de către poliție și procurorii de la Parchetul Județean Mehedinți însă gravele acuzații nu se confirmă, rămânând doar o acuzație de amenințare în curs de cercetare.

,,A fost o sesizare la poliție în acest sens, în jurul orei 1.00. În urma cercetărilor de către poliție și procurorul de la Parchetul Județean Mehedinți fapta nu se confirmă. Se vor face audieri doar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, ne-a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, inspectorul principal de poliție Andreea Rădoi, citată de jurnalulolteniei.ro.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus