News Mehedinti

COMPLEX SPORTIV MODERN, PE BANI EUROPENI

Data: 23-6-2022

S-a finalizat, în cartierul BanoviÈ›a, investiÈ›ia unui complex sportiv modern, la standarde europene – o lucrare cu o valoare de aproximativ 2 milioane lei, realizată pe fonduri europene. Locul era un teren viran, plin de deÈ™euri È™i resturi de construcÈ›ii, iar acum, locuitorii vor avea acces la un teren de fotbal, un teren multifuncÈ›ional (handbal, baschet, tenis), loc de joacă pentru cei mici È™i aparate de fitness în aer liber.

⬆️ ,,Ideea mea este de a construi astfel de complexe în cartierele nou formate, pentru ca cei care locuiesc aici să beneficieze de toate condiÈ›iile de trai È™i să aibă acces la servicii de calitate, fără a fi nevoiÈ›i să se deplaseze în alte zone. De altfel, lângă această investiÈ›ie, anul viitor vom începe construcÈ›ia unei creÈ™e, a unui parc È™i - sperăm noi - È™i a unei grădiniÈ›e.

🔜 Continuăm investiÈ›iile în toate zonele oraÈ™ului, iar banii europeni rămân cea mai bună soluÈ›ie pentru modernizarea cartierelor Severinului.,, - MARIUS SCRECIU, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.