News Mehedinti

CONTINUĂ INVESTIȚIILE ÎN INFRASTRUCTURA RUTIERĂ DIN MEHEDINȚI

Data: 5-2-2021

În perioada sezonului rece, se lucrează, în continuare, la infrastructura rutieră, în cadrul proiectelor de investiții pe care Consiliul Județean Mehedinți le are în derulare. Pe parcursul acestei săptămâni, s-a lucrat pe DJ 607A, CENTURA SEVERIN - CERNEȚI - VALEA COPCII - DEDOVIȚA - MARMANU-HUSNICIOARA - PERI - PRUNIȘOR (DN 6), prăbușit în urma alunecărilor de teren din 2016.

“S-au montat podețe și se desfășoară lucrări la platforma drumului în vederea așternerii stratului de balast, între localitățile Valea Copcii - Dedovița Veche, în comuna Șimian.

În proiect sunt prinși 28 km, iar primii kilometri au fost asflatați la mijlocul anului trecut.

Este o investiție foarte importantă a Consiliului Județean, mai ales că drumul face legătura între satele din comunele Husnicioara, Șimian și Prunișor cu municipiul Drobeta Turnu Severin, pe de o parte și cu Drumul European 70, cel mai important drum național (DN6), din vestul țării, pe de altă parte!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 

.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus