News Mehedinti

Covid -19 aduce din nou restricții la Severin

Data: 4-3-2021

Municipiul Drobeta Turnu Severin revine în scenariul galben, din cauza faptului că  rata de infectare cu SARS-CoV-2 a ajuns la 1,69 la mia de locuitori. Măsura a intrat în  vigoare din data  2 martie și va fi menținută timp de 14 zile.

Astfel, restaurantele și restul localurilor de alimentație publică, dar și teatrele, cinematografele și sălile de spectacole, cazinourile și sălile de jocuri de noroc mai pot funcționa la interior doar în limita a 30% din capacitate.

,,Observăm cu îngrijorare că relaxarea măsurilor nu a fost de bun augur pentru că în ultima săptămână se înregistrează o creștere a numărului cazurilor de Covid19  în județul nostru. De aceea, îi rog pe cetățeni să înțeleagă că trebuie respectate, în continuare, măsurile deja cunoscute, respectiv purtarea măştii de protecţie, distanţarea fizică şi igiena mâinilor, pe lângă vaccinare” a anunțat prefectul de Mehedinți,  Cristinel Pavel, citat de jurnalulolteniei.ro.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus