News Mehedinti

CRIMĂ ŞOCANTĂ ÎN ORŞOVA: O tânără de circa 38 de ani a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuţit de către CONCUBINUL EI / CRIMINALUL A FUGIT!

CRIMÄ‚ ÅžOCANTÄ‚ ÎN ORÅžOVA: O tânără de circa 38 de ani a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuÅ£it de către CONCUBINUL EI / CRIMINALUL A FUGIT!

Data: 11-8-2017

O cumplită crimă a avut loc în această după masă, în municipiul OrÅŸova. O tânără de circa 38 de ani (FOTO) din oraÅŸ a fost găsită fără suflare în apartamentul de pe strada Marinarilor din municipiu. Femeia a fost găsită înjunghiată în gât, într-o baltă de sânge.

Se pare că Florin Marcu (FOTO) ar fi principalul suspect în acest caz, chiar concubinul femeii. După ce a înjunghiat-o pe tânără în gât, oamenii legii au găsit trupul femeii ÅŸi arma crimei, cuÅ£itul, în spatele victimei. 

Criminalul a fugit imediat de la faÅ£a locului, iar acum anchetatorii încearcă să-i dea de urmă. Mai multe echipaje de poliÅ£ie sunt acum la locul crimei ÅŸi au demarat cercetările, pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele care l-au determinat pe bărbat să îÅŸi omoare iubita.