News Mehedinti

DepistaÈ›i în trafic fără permis, reÈ›inuÈ›i pentru 24 de ore

Data: 29-5-2020

***

La data de 27.05.2020, ora 13.10, poliÈ›iÈ™tii din cadrul Postului de PoliÈ›ie Șimian au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeÈ›ul MehedinÈ›i, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat.

Bărbatul nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliÈ›iÈ™tilor, aflaÈ›i în exercitarea atribuÈ›iilor de serviciu, acesta fiind identificat în trafic, pe DJ 607, pe raza localității Șimian. Echipajul rutier a procedat la urmărirea acestuia, bărbatul ignorând avertismentele È™i somaÈ›iile poliÈ›iÈ™tilor care au folosit armamentul din dotare. După aproximativ 12 km, autoturismul condus de tânăr a fost imobilizat de echipajele de poliÈ›ie, pe DC 15A, în localitatea NegreÈ™ti, comuna Malovăț.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul sâvârÈ™irii infracÈ›iunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, bărbatul fiind reÈ›inut pe bază de ordonanță de reÈ›inere iar astăzi 28.05.2020, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu- Severin, cu propunerea corespunzătoare.        

***

La data de 27.05.2020, ora 02.40, poliÈ›iÈ™tii din cadrul Postului de PoliÈ›ie Jiana au identificat un bărbat de 22 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, bănuit de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere È™i punerea în circulaÈ›ie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Din probatoriul administrat, poliÈ›iÈ™tii au stabilit că în cursul aceleiaÈ™i zile,  tânărul în timp ce conducea un autoturism, pe DC 118, pe raza localității VînjuleÈ› a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, după care a părăsit locului producerii accidentului.

Continuând verificările, poliÈ›iÈ™tii au stabilit că autoturimul condus de tânăr nu figurează înmatriculat, în bazele de date iar numerele provizorii montate pe acesta erau atribuite unui alt autoturism.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârÈ™irii infracÈ›iunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere È™i punerea în circulaÈ›ie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, tânărul fiind reÈ›inut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reÈ›inere, iar astăzi 28.05.2020, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare, cu propunerea corespunzătoare.