News Mehedinti

DOI POLIȚIȘTI DE LA SERVICIUL RUTIER ORȘOVA AU REFUZAT 200 DE EURO MITĂ

Data: 15-3-2021

ȘOFERUL CARE A ÎNCERCAT SĂ LE OFERE BANI A AJUNS PE MÂNA POLIȚIȘTILOR ANTICORUPȚIE


Doi polițiști din cadrul Serviciului Rutier Orșova, Ionuț Fișter și Miodrag Lăcătușu, au oprit în trafic un șofer care a încercat să le ofere 200 de euro mită pentru a scăpa de dosar penal, având dreptul de a conduce suspendat.

Astfel, la data de 12 martie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. – S.J.A. Mehedinți l-au prins în flagrant pe bărbatul în vârstă de 47 ani, în timp ce oferea suma de 200 euro echipajului de poliție din cadrul Poliției Municipiului Orșova, pentru a nu-i întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat.

 

,,În fapt, la data menționată anterior, un agent de poliție din cadrul Poliției Municipiului Orșova a sesizat telefonic la S.J.A. Mehedinți cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, a depistat pe DN 6, pe raza Municipiului Orșova, un conducător auto, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, iar când polițistul i-a adus la cunoștință faptul că îi va întocmi dosar penal, conducătorul auto i-a oferit, în mod repetat, suma de 200 de euro.

Deși polițistul l-a refuzat de fiecare dată, în cele din urmă inculpatul a pus suma de 200 euro în portbagajul deschis al autospecialei de poliție, cerându-i din nou polițistului să nu îi întocmească dosar penal. Agentul de poliție i-a solicitat conducătorului auto să își ia banii înapoi, apoi a sesizat organele de urmărire penală. În cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți a înregistrat dosar penal, fiind pusă in mișcare acțiunea penală față de inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.,, au transmis polițiștii DGA Mehedinți printr-un comunicat de presă. (foto arhiva).


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus