News Mehedinti

DROBETA TURNU SEVERIN: ȘEDIINȚĂ DE CONSILIU LOCAL / MAI MULTE PROIECTE IMPORTANTE PENTRU COMUNITATE AU FOST ADOPTATE

Data: 30-5-2022

În cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi s-au aprobat mai multe proiecte importante pentru comunitate, printre care:

 * aprobarea numărului și cuantumul burselor aferente semestrului II:

- 3100 burse de merit - 200 lei
- 327 burse de studiu - 150 lei
- 1518 burse de ajutor social - 200 lei

* aprobarea strategiei de dezvoltare privind educația timpurie care permite primăriei să depună proiect de construire a 2 creșe cu finanțare prin PNRR

* aprobarea parteneriatului cu Consiliul Județean Mehedinți în vederea reabilitării locurilor de joacă din municipiul Drobeta Turnu Severin.

De asemenea, tot în cadrul ședinței de astăzi, pe ordinea de zi s-a regăsit și proiectul privind
retragerea titlului de cetățean de onoare al muncipiului Severin pentru Elena UDREA, având în vedere condamnarea definitivă pentru fapte penale.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus