News Mehedinti

ELEV BĂTUT ÎN CURTEA UNUI LICEU DIN SEVERIN

Data: 9-12-2021

Poliția Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un tânăr de 16 ani, elev în cadrul unui liceu din municipiu, cu privire la faptul  că pe terenul de sport al liceului, un alt elev este agresat de mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică și Biroului de Investigații Criminale care în urma verificărilor efectuate au stabilit că în pauza dintre orele de curs între doi elevi de 17 ani, respectiv 15 ani au existat niște discuții contradictorii.

În urma acestor discuții în contradictoriu, elevul de 15 ani l-a agresat pe elevul 17 ani.

După acest incident, elevul de 17 ani și a contactat telefonic părinții și i-a anunțat despre incident.

La scurt timp în incinta liceului au pătruns membrii de familie ai acestuia: tatăl, un bărbat de 48 de ani, fratele , un tânăr de 14 ani și mama, o femeie de 47 de ani.

Cele trei persoane l.au agresat pe elevul de 15 ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus