News Mehedinti

GRĂDINIȚA NR. 19 DIN SEVERIN SE REABILITEAZĂ PE FONDURI EUROPENE

Data: 30-3-2021

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a demarat un amplu proiect de reabilitare a Grădiniței/Creșei nr. 19 din municipiu, investiție ce se va realiza din fonduri europene.

Se vor realiza lucrări de izolare termică a pereților exteriori, se vor schimba feretrele și ușile, se va înlocui tâmplăria exterioară și se vor monta panouri solare și fotovoltaice. De asemenea, se va înlocui total instalația electrică și se va monta o centrală termică pe gaz. Investiția are ca scop îmbunătățirea consumului de energie pentru încălzire, iar valoarea ei depășește 2.200.000 lei.

,,Sistemul educațional are nevoie de investiții pentru modernizare, astfel încât să le putem asigura copiilor condiții optime de studiu și dezvoltare. Am demarat în acest sens Proiectul de Reabilitare a Grădiniței/Creșei nr. 19 din Drobeta Turnu Severin, pe fonduri europene. Infrastructura educațională este esențială pentru dezoltarea timpurie a copiilor, de aceea este necesar să sprijinim activitățile unităților de învățământ. În viitor ne-am propus să reabilităm și interioarele și să intervenim pentru lucrări care nu sunt acum incluse pe fonduri europene, folosind inclusiv bani de la bugetul local.,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus