News Mehedinti

GRAV ACCIDENT ÎN LOCALITATEA STÂNGĂCEAUA / DOUĂ PERSOANE AU RĂMAS ÎNCARCERATE

Data: 21-3-2021

Noaptea trecută, trei echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia au intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe DN 6, în localitatea Stângăceaua.

La sosirea forțelor de intervenție, două persoane se aflau blocate în interiorul celor două autoutilitare implicate în accident. Pompierii militari au acționat de urgență pentru extragerea victimelor, acestea fiind predate, în stare de conștiență, echipajelor medicale SMURD și SAJ.

Și cea de-a treia persoană implicată în accident, un minor, a necesitat îngrijiri medicale la locul evenimentului. Ulterior, toate cele trei victime - doi bărbați și un minor, au fost transportate, în stare de conștiență, de către echipajele medicale SMURD și SAJ la Centrul de Primiri Urgențe Filiași.

Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului prin deconectarea bornelor de la acumulatorii celor două autovehicule.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus