News Mehedinti

INCENDIU PUTERNIC LA O GOSPODĂRIE DIN COMUNA JIANA

Data: 23-11-2020

Pompierii mehedinteni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în localitatea Dănceu din comuna Jiana. La locul evenimentului, au fost mobilizate, de urgență, trei echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.
La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la o anexă gospodărească și o casă de locuit. Paramedicii SMURD au acordat primul-ajutor unui bărbat, în vârstă de circa 60 de ani, care a suferit arsuri superficiale la nivelul mâinilor și feței, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Pompierii au reușit să stingă incendiul în limitele găsite, împiedicând extinderea flăcărilor la intreaga construcție.
Timp de două ore, aceștia au acționat pentru stingerea incendiului, care a cuprins locuința, pe o suprafață de circa 80 de metri pătrați.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de verificarea etanșeității buteliei cu flacără deschisă.

Sfaturile pompierilor

Pompierii mehedinți fac o serie de recomandări:

Buteliile de aragaz se achiziționează doar de la comercianti autorizati, fiind interzisă încărcarea acestora de la stațiile g.p.l. tip SKID, al căror gaz se utilizează, exclusiv, pt alimentarea autovehiculelor.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus