News Mehedinti

Locul I la ediția a V-a a Cupei Prieteniei pentru pugiliștii din cadrul “BOX Club Drobeta”

Data: 23-2-2021

Pugiliștii din cadrul “BOX Club Drobeta”, îndrumați de antrenorul Sorin Gherghescu, au obținut locul I, la ediția a V-a a Cupei Prieteniei care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Oradea!

“Sportul, indiferent de natura lui, formează tinerii într-o disciplină sănătoasă pentru întreaga viață, iar din acest considerent, am sprijinit “BOX Club Drobeta” și o voi face în continuare!
Când sportivii aduc și performanță județului Mehedinți, satisfacția este cu atât mai mare!
Felicitări pugiliștilor de la BOX Club Drobeta, care, îndrumați de antrenorul Sorin Gherghescu, au obținut locul I, la ediția a V-a a Cupei Prieteniei!
Le doresc mult succes în continuare, atât câștigătorilor, cât și antrenorului și membrilor Clubului!”, este mesajul transmis de președintele Consiliului Județean Mehedinți,
Aladin Georgescu.


Pe parcursul anului 2020, Consiliul Județean Mehedinți a susținut din punct de vedere financiar activitatea BOX Club Drobeta.

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus