News Mehedinti

MEHEDINÈšI: CONTRABANDIST DEPISTAT ÎN TRAFIC CU PESTE 4.600 DE PACHETE DE ÈšIGÄ‚RI

Data: 24-3-2021

PoliÅ£iÅŸtii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontieră MehedinÈ›i–Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontieră TimiÅŸoara au descoperit È™i confiscat 4.679 de pachete cu È›igarete de contrabandă, suma de 8.350 lei È™i 200 euro, 3 telefoane Samsung È™i materiale pirotehnice.

Aseară, poliÅ£iÅŸtii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al PoliÈ›iei de Frontieră MehedinÈ›i au desfășurat o acÈ›iune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, ocazie cu care au procedat la oprirea în trafic a numitului C.M. în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judeÈ›ul Dolj, la volanul unui autoturism înmatriculat în România.

În urma efectuării controlului fizic al autoturismului È™i al percheziÈ›iilor domiciliare puse în aplicare, poliÈ›iÈ™tii de frontieră au descoperit, ascunse, cantitatea de 4.679 de pachete cu Å£igarete de diferite mărci, fără marcaje fiscale, pe care persoana în cauză intenÈ›iona să le comercializeze pe piaÅ£a neagră din Drobeta Turnu Severin,suma de 8350 lei È™i 200 euro, 3 telefoane Samsung È™i 58 materiale pirotehnice. 

Procurorul învestit în cauză a dispus măsura reÅ£inerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanÅ£ei cu propunere de arestare preventivă.

Å¢igaretele în valoare totală de 56.148 de lei, sumele de bani ÅŸi celelalte bunuri au fost ridicate în vederea efectuării cercetărilor ÅŸi dispunerii măsurilor legale. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârÅŸirii infracÅ£inii de contrabandă.