News Mehedinti

MEHEDINȚIUL SE PLASEAZĂ PE LOCUL 20 PE ȚARĂ ÎNTR-UN TOP AL SALARIULUI MINIM PE ECONOMIE

Data: 8-11-2021

Într-un top al salariului minim pe economie, județul Mehedinți se plasează pe locul 20 din numărul total de județe din România cu o medie de câștig de 2970 lei. Un loc onorabil pentru un județ mic precum Mehedinți și în condițiile în care economia nu trece printr-o perioadă prea bună, iar pandemia și-a pus amprenta pe multe domenii de activitate.

Pe primele trei locuri se situează Bucureștiul, Clujul și Timișul, iar județul Mehedinți pe locul 20, imediat după județul Arad.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus